Ak Parti Yaman’la devam edecek

Ak Parti Yaman’la devam edecek
Yayınlama: 30.10.2014
A+
A-

Ak Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Eke, yaşanan kongre süreci ile ilgili yaptığı açıklamada partinin Saray’da mevcut İlçe Başkanı Özkan Yaman ile devam etme kararı aldığını açıkladı. İlçe eski Başkanı Ecivet Sevim’in adaylık açıklaması ile ilgili de konuşan Eke; “Eski Başkan Ecivet Sevim’in aday olacağını açıklamasının genel merkezimiz tarafından hoş karşılanacağını düşünmüyorum” dedi.
sevim yaman
Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Eke, Ak Parti Saray İlçe Başkanı Özkan Yaman’ın görevine devam edeceğini söyledi.

“BAZI İLÇELERDE SÜRPRİZLER YAŞANABİLİR”

Kongre süreci ile ilgili açıklama yapan Eke, Tekirdağ genelinde bazı ilçelerde sürprizler yaşanabileceğini belirterek; “Siyasette her an her şey yaşanabilir. Bu nedenle bazı ilçelerimizde ilçe başkanları değişebilir. Ancak özellikle İl Başkanımız ve bazı ilçe başkanlarımızın değişmeyeceği şimdiden belli oldu” ifadelerini kullandı.

“SARAY’DA DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK”

Ak Parti Saray İlçe Başkanı Özkan Yaman’ın yeni atandığına dikkat çeken Eke; “Saray’daki mevcut İlçe Başkanımız zaten uzun istişareler neticesinde belirlendi ve göreve yakın tarihte atandı. Aynı şekilde Kapaklı İlçe Başkanı da görevine devam edecek. Zaten kongreye tek liste ile gidilecek ve bu iki ilçenin İlçe Başkanlarında bir değişiklik olmayacak” şeklinde konuştu.

“ECİVET SEVİM’İN ADAYLIĞINI DOĞRU BULMUYORUM”

Ak Parti Saray İlçe eski Başkanı Ecivet Sevim’in kongrede aday olacağı yönündeki açıklamayı da değerlendiren Eke; “Eski İlçe Başkanının bu açıklamasını doğru bulmuyorum. Zaten Genel Merkezimiz de bu açıklamayı hoş karşılamayacaktır. Kendisi kongrede aday olup seçimi kazansa bile, Genel Merkezimiz tarafından görevden alınır ki Ecivet Sevim de göreve aynı bu şekilde atanmıştı” diye konuştu.

SEVİM %99 ADAYIM DEMİŞTİ
Geçtiğimiz hafta açıklama yaparak, tek liste konusunda Genel Merkez tarafından son sözün söylenmediğini dile getiren Ecivet Sevim, “Ortada netleşmiş bir durum yok. Durum tam anlamıyla netleştiğinde arkadaşlarımızla bir araya gelip nihai kararımızı vereceğiz. Ama şuan görünen tabloda %99 adayım” ifadelerini kullanmıştı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber