Avcılık Kursu başladı

Avcılık Kursu başladı
Yayınlama: 17.10.2016
A+
A-


Saray Halk Eğitimi Merkezi ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından birlikte organize edilen Avcılık Kursu, bu hafta sonu itibariyle başlamış oldu. Saray halk Eğitimi Merkezi binasında gerçekleşen ilk derste doğa ve çevre dengesi içerikli ders anlatılırken kursiyerlerin genç olması dikkatlerden kaçmadı.
avcilik-kursu-basladi
İLK DERS VERİLDİ
Saray Halk Eğitimi Merkezi ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ortak hareket ederek, Saray ve civarında bulunan avcıları eğitmek amacıyla gerçekleştirdiği Avcılık Kursu Cumartesi günü başladı. Saray Halk Eğitimi Merkezi binasında gerçekleşen ilk derse katılım yoğun olurken katılımcıların genç olması, bölgenin geleceği ve bilinçli avcılık konusunda eğitimcileri sevindirdi. Slayt eşliğinde verilen ilk derste doğa ve çevre dengesi ile ilişkili olarak avcı adayları bilinçli avlanma konusunda bilgilendirildi.
DAHA ÖNCE 120 KİŞİ AVCILIK EĞİTİMİ ALMIŞTI
Bu yıl beşincisi düzenlenen avcılık kursuna 20 kursiyer başvuruda bulundu. Geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirilen 4 Avcılık Kursunda toplamda 120 kişi Avcılık Sertifikası almaya hak kazanmıştı. Cumartesi günü Saray Halk Eğitimi Merkezinde başlatılan Avcılık Kursları, iki hafta sürecek ve başarılı olan kursiyerlere Avcılık Sertifikası verilmiş olacak.

Ramazan FİŞEK – Saray Gazetesi

Saray Haber