“Bizimle dalga mı geçiyorsunuz?”

“Bizimle dalga mı geçiyorsunuz?”
Yayınlama: 15.05.2018
A+
A-


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın geçtiğimiz hafta ilçemize yaptığı ziyaretin ardından basına “Albayrak Saray’a çıkarma yaptı” şeklinde servis edilen habere tepki yağdı. “Kadir Albayrak, sanıyorum Saraylılar olarak bizimle dalga geçiyorsunuz”, “Hangi çalışmalar incelendi. Biz bu çalışmaları neden göremiyoruz” gibi yorumlarla Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösteren Saraylılar, özellikle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden sorumluluğunda olan yolları biran önce yapmasını talep etti.

Saray’da yaşayan vatandaşlar Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Saray ziyaretinin ardından basında “Albayrak Saray’a çıkarma yaptı” başlığıyla yayınlanan habere yaptıkları yorumlarla tepki ve taleplerini dile getirdi.
TEPKİ YAĞDI!
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Saray’a yatırım yapmadığını yorumlarıyla dile getiren vatandaşlar, özelikle yolların durumunu sert bir şekilde eleştirdi. Büyükşehir Belediyesi’nden öncelikli beklentinin yol olduğunu ifade eden vatandaşlar, “Kadir Albayrak, sanıyorum Saraylılar olarak bizimle dalga geçiyorsunuz”, “Hangi çalışmalar incelendi. Biz bu çalışmaları neden göremiyoruz?”, “Aşk dediğin Saray’ın yoları gibi olmalı, hiç bitmemeli” ve “Yok hayır be” gibi yorumlarla tepkilerini dile getirdiler.
ALBAYRAK, NEDEN MESAİ BAŞLAMADAN SARAY’A GELİYOR?
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın mesai başlamadan Saray’a geldiğini ve kısa sürede ilçeden ayrıldığını da dile getiren vatandaşlar, Albayrak’ın bir gününü Saray’a ayırıp vatandaşın sorunlarını ve taleplerini dinlemesi gerektiğini ifade ettiler.

Saray Haber