Büyükyoncalıspor Batuhan’la güldü

Büyükyoncalıspor Batuhan’la güldü
Yayınlama: 14.11.2017
A+
A-


Tekirdağ 1. Amatör Küme C Grubundaki temsilcilerimizden Büyükyoncalıspor 9. Hafta mücadelesinde sahasında Ergene Kırkgöz Gençlikspor ile karşılaştı. Ligin ikinci devresinde iyi başlayan Büyükyoncalıspor zorlu mücadeleyi genç yıldızı Batuhan Özçevik’in attığı golle 1-0 kazanmasını bildi.

Büyükyoncalıspor 9. Hafta mücadelesinde Pazar günü saat 15.00’da Saray Stadı’nda Ergene Kırkgöz Gençlikspor ile karşılaştı.
İKİNCİLİĞE YÜKSELDİ
Son haftalardaki iyi futbolu ile göz dolduran Büyükyoncalıspor, oldukça çekişmeli geçen karşılaşmayı 17 yaşındaki genç yıldızı Batuhan Özçevik’in attığı golle 1-0 kazandı. Büyükyoncalıspor bu galibiyetle puanını 17’ye yükselterek, ligde ikinci sıraya yükseldi.
HAKEM HATALARINDAN ÇOK FAZLA PUAN KAYBETTİK
Maç sonrası açıklamalarda bulunan Büyükyoncalıspor Kulüp Başkanı Yalçın Özçevik, şunları ifade etti: “Öncelikle futbolcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Sezon içinde hakem hatalarından kaynaklı çok fazla puan kaybı yaşadık. Bu basit hatalar olmasaydı 6-7 puan daha fazlamız olabilirdi. Önümüzdeki maçlarda da son 2-3 haftadır oynadığımız futbolu sahaya yansıtıp ligi en iyi noktada bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Saray Haber