CHP’li Vekiller mazbatalarını aldı

CHP’li Vekiller mazbatalarını aldı
Yayınlama: 04.07.2018
A+
A-


24 Haziran’da yapılan seçimlerde 27. Dönem CHP Tekirdağ Milletvekili seçilen Faik Öztrak ve İlhami Özcan Aygun 3 Temmuz Salı günü Tekirdağ İl Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını aldı.

ÖZTRAK VE AYGUN MAZBATALARINI ALDI
24 Haziran’da yapılan seçimlerde 27. Dönem CHP Tekirdağ Milletvekili seçilen Faik Öztrak ve İlhami Özcan Aygun 3 Temmuz Salı günü Tekirdağ İl Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. CHP Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak ve İlhami Özcan Aygun’un mazbata törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Muratlı belediye Başkanı Nebi Tepe, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, CHP Saray İlçe Başkan V. Akın Aytaç ve çok sayıda partili de katıldı.
ÖZTRAK TEŞEKKÜR ETTİ
Mazbatasını alan CHP Tekirdağ Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, “Seçim öncesinde, seçim sürecinde ve sonrasında omuz omuza çalıştığımız örgütlerimize, belediye başkanlarımıza ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
“TEKİRDAĞ İÇİN DURMAKSIZIN ÇALIŞACAĞIZ”
Mazbatasını alan CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, “Bize güç veren, omuz veren örgütlerimize, belediye başkanlarımıza ve herkese sonsuz teşekkürler. Milletimiz için Tekirdağ için durmaksızın çalışacağız” dedi.
BAŞKAN ALBAYRAK HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDU
İlçe belediye başkanları, Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe başkanları, yönetimi ve çok sayıda partili vatandaşın katıldığı törende Başkan Kadir Albayrak, mazbatalarını alan milletvekillerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Saray Haber