CHP’nin sadece iki vekil adayı mı var?

CHP’nin sadece iki vekil adayı mı var?
Yayınlama: 08.06.2018
A+
A-


Cumhuriyet Halk Partisi’nin Millet Caddesi üzerinde bulunan seçim irtibat bürosu cam giydirmeleriyle dikkat çekiyor. CHP’nin Tekirdağ’da 7 milletvekili adayı olmasına karşın irtibat bürosunun camlarında sadece iki isme, Faik Öztrak ve İlhami Özcan Aygün’e yer verilmiş durumda. CHP’nin Tekirdağ’da en az 4 milletvekili çıkarmayı hedeflediği bir süreçte seçim irtibat bürosunda iki vekil adayına yer verilip, diğer beş adayın neden yok sayıldığı merak konusu.

Geçtiğimiz hafta sonu açılan CHP Saray İlçe Seçim Bürosu cam giydirmeleriyle gündeme geldi.
AYRIMCILIK MI YAPILIYOR?
CHP Tekirdağ’da 7 milletvekili adayı göstermesine rağmen seçim bürosunun camlarını sadece iki ismin Faik Öztrak ve İlhami Özcan Aygün’ün fotoğrafları süslüyor. Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adayı olmasıyla birlikte ülke genelinde olduğu gibi Tekirdağ’da iyi bir hava yakalayan ve meclise en az 4 milletvekili göndermeyi hedefleyen CHP’de, Öztrak ve Aygün’ün dışındaki isimlerin seçim bürosunda kendilerine neden yer bulamadığı merak konusu. CHP Saray İlçe Örgütü’nün coşkulu bir şekilde açılışını yaptığı seçim bürosunu gören vatandaşlar, “Vekil adayları arasında ayrımcılık mı yapılıyor” sorusunu kendine sormadan edemiyor.
VATANDAŞ BÜTÜN VEKİL ADAYLARINI GÖRMEK İSTİYOR
Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en önemli seçimler olarak ifade edilen 24 Haziran seçimleri öncesi, 5 vekil adayının görmezden gelinmesi büyük hata olarak değerlendiriliyor. CHP’ye ve Muharrem İnce’ye oy vermeyi düşünen vatandaşlar, seçim bürolarında vekil adaylarının hepsini görmek istediklerini dile getiriyor.

Saray Haber