Fisun Kuaför 20. yılını kutladı

Fisun Kuaför 20. yılını kutladı
Yayınlama: 15.02.2018
A+
A-


Başarılı kuaför ve saç tasarımcı Fisun Ceylan 14 Şubat Çarşamba günü 20.yılını kutladı.

FİSUN KUAFÖR HARİKALAR YARATMAYA DEVAM EDİYOR
Saray’ın başarılı kuaför ve saç tasarımcısı Fisun Kuaför, kuruluşunun 20.yılını 14 Şubat Çarşamba günü kutladı. Aldığı eğitimlerin yanı sıra 20 yıllık meslek tecrübesiyle Fisun Kuaför; Fisun Ceylan, Ruziye Şenozan, Aysun Yalçınkaya profesyonel kadrosu ile harikalar yaratmaya devam ediyor.
“İŞİMİZİ AŞKLA YAPIYORUZ”
Kısa bir konuşma yapan Fisun Kuaför Ruziye Şenozan, “Çocukluğumuz, gençliğimiz hayırlısıyla yaşlılığımızı geçireceğimiz nice 20 yıllar diliyorum. İşimizi aşkla yapıyoruz. İşimiz bizim her şeyimiz.” dedi.
PASTA KESTİLER
Konuşmasının ardından Fisun Ceylan, Ruziye Şenozan, Aysun Yalçınkaya ve ekibi ile birlikte 20.yıl pastasını kesti. CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Aslan ve İYİ Parti Kadın Kolları Üyesi Nermin Mandacıoğlu Fisun Kuaför’ü tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Etkinlik sonunda Fisun Kuaför Fisun Ceylan, “20.yılımızda bizi yalnız bırakmayan İYİ Parti Kadın Kolları Üyesi annem Nermin Mandacıoğlu’na, CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Aslan’a ve Saraylı kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Ayaspaşa Mahallesi Pazar Sok. N0:3’de değişim ve yenilik için sizleri salonumuza bekliyoruz.” dedi.

Saray Haber