Flipper Ortaokullar arasında dörtte dört ile finallerde

Flipper Ortaokullar arasında dörtte dört ile finallerde
Yayınlama: 08.05.2018
A+
A-


Okullar Arası Yıldızlar Taekwondo Batı Grubu Elemeleri 4-6 Mayıs tarihlerinde Balıkesir’in Ayvalık İlçesinde yapıldı. 19 ilden 700e yakın sporcunun okulları adına yarıştığı turnuvada Flipper Spor Kulübünün 4 Sporcusu 2 Altın, 1 Gümüş, 1 Bronz Madalya kazanarak Okullarını Finale taşıdılar.

Okullar arası Yıldızlar Taekwondo Batı Grubu Elemeleri 4-6 Mayıs tarihlerinde Balıkesir’in Ayvalık İlçesinde yapıldı. 19 ilden 700e yakın sporcunun okulları adına yarıştığı turnuvada Flipper Spor Kulübünün 4 Sporcusu 2 Altın, 1 Gümüş, 1 Bronz Madalya kazanarak Okullarını Finale taşıdılar. Birinci gün Saray İHOO temsil eden yeni yıldız 29 kg Şeyma Elif Hacıoğlu Çeyrek Finalde Denizli ve Yarı Finalde Düzce’yi yenerek çıktığı Finalde İzmir’e yenilerek okuluna ikincilik kazandırdı.

İkinci Gün Saray İHOO temsil eden 61 kg Ozan Toytoğlu Açık fark ve nakavtlarla 1. turda Muğla, Çeyrek ve Yarı Finallerde İstanbul ve Finalde İzmir’i yenerek Okuluna Birincilik kazandırdı. Yıldızkent OO temsil eden 47 kg İdil Zafer 1.turda Denizli, Çeyrek Finalde İstanbul’u yenerken Yarı Finalde İzmir’e yenilerek okuluna ikincilik kazandırdı.

Son gün Yıldızkent O temsil eden 59 kg Işıl Zafer de Tüm maçlarını rahat kazanırken 1.turda Kütahya, Çeyrek Finalde İzmir, Yarı Final ve Finalde Bursa’yı yenerek okuluna Birincilik kazandırdı.
“HAYIRLI OLSUN”
Flipper Spor Kulübünün Milli Antrenörü Uz. Dr.Oğuzhan Tokgöz:”En zorlu gruptan iyi bir sonuçla dönüyoruz. Tekirdağ’ın 5 madalyasının 4ü bizden. İzmir ve İstanbul’un arkasından Tekirdağ Üçüncü oldu. Sporcularım yaptıkları 14 maçın 12sini kazandı. Işıl ve İdil’i normalden üst kiloda yarıştırdım, ama özellikle Ozan ve Işıl tüm rakiplerini farkla ve nakavtlarla yendiler. İdil Altını Finale bıraktı. Parlayan yeni yıldızımız Şeyma’nın da bu maçtan madalyayla dönmesi beni çok mutlu etti. Böylece 4 sporcumla tam takım olarak Alanya’da yapılacak finallere gideceğiz. Madalyalar Okullarımıza, Saray’a ve Tekirdağ’a hayırlı olsun.”

Saray Haber