Gelenekten geleceğe kadınlar üretiyor

Gelenekten geleceğe kadınlar üretiyor
Yayınlama: 26.12.2017
A+
A-


Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban TEMEK, Saray Belediyesi ve Saray Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde Küçükyoncalı’da devam eden yöresel kilim dokuma kursu ve atölyesini ziyaret etti. Kadınların çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Çoban, ihtiyaçların giderilmesi hakkında talimat verdi.

İHTİYAÇLARIN GİDERİLMESİ İÇİN TALİMAT VERDİ
Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban TEMEK, Saray Belediyesi ve Saray Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde Küçükyoncalı’da devam eden yöresel kilim dokuma kursunu ve atölyesini ziyaret etti. Kadınların çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Nazmi Çoban, ihtiyaçların giderilmesi hakkında talimat verdi. Kadınlara çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Çoban, üretilenlerin değerlendirilmesi için Küçükyoncalı Keşkek Festivali başta olmak üzere her alanda yardımcı olunacağını belirtti.
DOKUMACILIKTA ARALIKSIZ ÜRETİM HEDEFLENİYOR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları kapsamında faaliyet gösteren çalışmayla, geçmişten günümüze uzanan ve ticari değeri de hatırı sayılır olan dokumacılık konusunda aralıksız üretime geçilecek bir faaliyet oluşturulması hedefleniyor.

 

Saray Haber