Genç Romanlar Derneği’nden Başkan Çoban’a ziyaret

Genç Romanlar Derneği’nden Başkan Çoban’a ziyaret
Yayınlama: 07.11.2017
A+
A-


Saray Genç Romanlar Derneği, 3 Kasım Cuma günü Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı makamında ziyaret etti.

“SORUNLARIN GİDERİLMESİ KONUSUNDA DEVLETİN YARDIM ELİNİ UZATMASI GEREK”
Saray Genç Romanlar Derneği, 3 Kasım Cuma günü Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı makamında ziyaret etti. Geçen hafta içinde Ankara’da bir dizi temaslarda bulunan dernek üyeleri Roman Milletvekili Özcan Purçu’nun öncülüğünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ milletvekilleriyle görüşmüştü. Sorunların giderilmesi konusunda devletin yardım eli uzatması gerektiğini belirten dernek başkanı Murat Gezer, bu konuda her türlü girişimde bulunacaklarının altını çizdi. Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirterek daha sık bir araya gelmek istediğini söyledi.
ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE YENİDEN ZİYARETTE BULUNACAĞIZ
Daha geniş katılımla gelmek istediklerini ancak gece yaşanan talihsiz bir durumdan dolayı katılımlarının Saray yereliyle sınırlı kaldığını belirten Gezer, önümüzdeki günlerde yeniden ziyarette bulunacaklarını ifade etti.
BAŞKAN ÇOBAN ACİL ŞİFALAR DİLEDİ
Türkiye Roman Dernekleri Konfederasyonu Başkan Vekili Serkan Kara’nın kardeşi Özkan Kara’nın uğradığı bir saldırı sonucu yoğun bakımda olduğu haberini ziyaret esnasında haber alan Başkan Nazmi Çoban acil şifalar dileyerek, konuyla ilgili ne yardım gerekiyorsa derhal yapılması talimatını verdi

 

Saray Haber