Gider mi grubu Cumhuriyet Pasajı’nda büyük beğeni topladı

Gider mi grubu Cumhuriyet Pasajı’nda büyük beğeni topladı
Yayınlama: 12.01.2018
A+
A-


Trakya’nın her gün farklı bir ilçesinde konser veren, üniversiteli öğrencilerden oluşan ‘Gider mi’ grubu geçtiğimiz Perşembe günü Cumhuriyet Pasajı’nda mini bir konser verdi. Pasajın adeta sesi ve neşesi olan genç müzisyenler Saraylı vatandaşların beğenisini topladı.

PASAJIN SESİ, NEŞESİ OLDULAR
Trakya’nın her gün farklı bir ilçesinde konser veren, üniversiteli gençlerden oluşan ‘Gider mi’ grubu geçtiğimiz Perşembe günü Cumhuriyet Pasajı’nda mini bir konser verdi. Kendilerine ait besteleri Gider mi ve eski şarkıları yeniden yorumlayıp seslendiren genç müzisyenler pasajın ilgi odağı oldu. Pasajın adeta sesi ve neşesi olan Gider mi grubu klarnet ve elektrogitar eşliğinde birbirinden güzel şarkıları söyleyip kendilerini dinleyenlerin beğenisi kazandı.
“MÜZİK KENDİMİZİ İFADE ETME ŞEKLİMİZ”
Grupları hakkında bilgi veren genç müzisyenler, “Müzik bir yaşam şeklimiz, kendimizi ifade etme biçimimiz. Kendi bestemiz olan ‘Gider mi’ şarkısını tanıtmak, iyi bir çıkış yapmak istiyoruz. Eski şarkıları yeniden yorumlayıp dinleyicilerimizin beğenisine sunuyoruz. Amacımız gençleri müziğe teşvik etmek, müziği sevdirmek. Öğrenci olduğumuz için de müzik yaparak harçlığımızı çıkıyoruz” ifadelerini kullandılar.
Gider mi grubunda Klarnette Ferdi Çek, elektrogitar da Can Pazarlı ve akustik gitar da Doğan Karakaya yer alıyor.

 

Saray Haber