Öz Torunlar’dan Büyükyoncalıspor’a 10 numara transfer

Öz Torunlar’dan Büyükyoncalıspor’a 10 numara transfer
Yayınlama: 27.07.2018
A+
A-


Bu sezon Süper Amatör Lig hedefi doğrultusunda transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükyoncalıspor, Öz Torunlar Gayrimenkul’un sahibi Yunus Torun’un sponsorluğunda Onur Sezer’i transfer etti. Hücuma yönelik orta saha mevkiinde oynayan Onur Sezer, geçtiğimiz sezon Çakıllı Gençlerbirliğispor’un şampiyonluğa ulaşmasında büyük pay sahibi olmuştu.

Öz Torunlar Gayrimenkul Arsa Ofisi sahibi Yunus Torun Büyükyoncalıspor’un gerçekleştirdiği Onur Sezer transferine sponsor oldu.
Pazartesi günü saat 18.00’de Büyükyoncalıspor tesislerinde gerçekleşen imza töreninde Büyükyoncalıspor Kulüp Başkanı Yalçın Özçevik, Öz Torunlar Gayrimenkul Arsa Ofisi sahibi Yunus Torun ve Onur Sezer hazır bulundu.
YUNUS TORUN: HAYIRLI OLSUN
İmza töreninin ardından transfere sponsor olan Öz Torunlar Gayrimenkul Arsa Ofisi sahibi Yunus Torun şunları ifade etti:
“Yalçın Başkan yıllardır yakından tanıdığımız, sevdiğimiz ve değer verdiğimiz bir kişidir. Onun başkanlığını yaptığı bir kulübe Öz Torunlar Gayrimenkul Arsa Ofisi olarak imkanlarımız dahilinde destek olmak istedik. Büyükyoncalıspor’a önemli katkı sağlayacağını düşündüğümüz Onur Sezer transferi kulübümüze hayırlı olsun. Bundan sonraki süreçte de takımımızın yanında olmaya daha fazla özen göstereceğim. Büyükyoncalı’daki bütün esnaf arkadaşlarımızı da kulübümüze destek olmaya davet ediyorum.”
ÖZÇEVİK YUNUS TORUN’A TEŞEKKÜR ETTİ
Tekirdağ 1. Amatör Küme’de şampiyonluk hedefi doğrultusunda bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Büyükyoncalıspor Kulüp Başkanı Yalçın Özçevik, şöylr konuştu:
“Öncelikli olarak Öz Torunlar Gayrimenkul Arsa Ofisi sahibi Yunus Torun’a desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Büyükyoncalıspor bugüne kadar zor şartlar altında hep kafaya oynayan bir takım olmuştur. Bu sezon Büyükyoncalı esnafının desteği ile şartlarımızı daha iyi noktaya taşımak istiyoruz. Bu nedenle verilen her destek bizim için çok değerli.
“10 NUMARA BİR TRANSFER YAPTIK”
Onur Sezer yakından tanıdığım, hem futbolculuğuyla hem de kişiliğiyle örnek bir sporcudur. 10 numara pozisyonunda oynayan Onur Sezer geçtiğimiz sezon Çakıllı Gençlerbirliğispor’un şampiyonluğunda önemli bir katkı sağlamıştır.  Umut ediyorum ki aynı katkıyı bu sezona da Büyükyoncalıspor’a sağlayacaktır. Transferi camiamıza hayırlı olsun.
“FUTBOL SAHAMIZIN YAPILMASINI BEKLİYORUZ”
Her sezon olduğu gibi en önemli eksiğimiz tesis. Yılardır yapılmasını beklediğimiz Büyükyoncalıspor sahasında halen bir ilerleme yok. 12-13 bin nüfusluk bir Büyükyoncalı’ya futbol sahası ivedilikle kazandırılmalıdır. Tekirdağ Büyükşehir ve Saray Belediyesi’nden bu konuda adım atmalarını ısrarla talep ediyoruz.”
“ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM”
Büyükyoncalıspor’un 10 numara transferi Onur Sezer ise şu değerlendirme de bulundu:
“1988 doğumluyum. Bugüne kadar Fevzipaşaspor, Veliköyspor, 1911 Çerkezköyspor, Çerkezköy Doğanspor ve Çakıllı Gençlerbirliğispor takımlarında oynadım. Transferimde Büyükyoncalıspor bu sezon iddialı bir takım oluşturması ve şampiyonluk hedefini ortaya koyması etkili oldu. Burada iyi bir sezon geçirip, Büyükyoncalıspor forması altında şampiyonluk yaşamak istiyorum.”

Saray Haber