Özel Lise Anneler Günü’nü kutladı

Özel Lise Anneler Günü’nü kutladı
Yayınlama: 14.05.2018
A+
A-


Kuruluşundan bu yana birçok farklı sosyal proje gerçekleştiren, ortaya koyduğu uygulamalarla kendi çizgisini oluşturan Özel 2015 Saray Anadolu Lisesi her yıl olduğu gibi 3. Yılında da Anneler Gününü kendi tarzında ortaya koyduğu özel bir törenle kutladı.

ÖĞRENCİLERDEN ANNELERE MEKTUPLAR
Özel 2015 Saray Anadolu Lisesi 11 Mayıs Cuma günü düzenlediği törenle Anneler Günü’nü kutladı. Saray askeri gazinosunda gerçekleşen törene annelerin ilgisi bir hayli yüksekti. Gün boyu mekan hazırlığında görev alan öğrenciler annelerinin oturma düzenini sınıf sınıf oluşturarak her koltuğa anneleri için yazdıkları mektup sürprizini hazırladı ve annelere özel resim sergisi hazırlandı.
ANNENİN ÖNEMİNİ VURGULADI
Saat 18.00’da başlayan törende, Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemine binaen konuşmayı okulun İngilizce Öğretmenlerinden Canan Köylüoğlu gerçekleştirdi. Köylüoğlu okuduğu duygusal metinde annenin önemini vurguladı.
TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ
Okul Aile Birliği adına konuşma yapan Neslihan Altıparmak, Özel 2015 Saray Anadolu Lisesi’nin annelere verdiği değeri vurgulayarak, okul yönetimine her yıl gerçekleştirilen bu anlamlı tören için teşekkürlerini iletti.
TEŞEKKÜR PLAKETLERİ SUNULDU
Engelliler yararına düzenlenen kermeste satış yapan annelere teşekkür plaketleri Kurucu Müdür Erdem Çağman, Okul Müdürü Salim Tamgaç, Okul Yöneticisi İrfan Meriç ve Eğitim Danışmanı Alkan Durmaz tarafından takdim edilerek hatıra fotoğrafları çekildi. Okul yönetimi tarafından Yılın Annesi seçilen şehit annesi Ayşe Kırlı’ ya hediyesini törene katılan müzisyen Serkan Kaygısız takdim etti.
DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI
Halkoyunları eğitmeni Hatice Derebent tarafından hazırlanan Adıyaman yöresi halkoyunları gösterisinin sahnelenmesinin ardından Edebiyat Öğretmeni Aysel Duran tarafından hazırlanan Annelere Mektuplar iki öğrenci tarafından seslendirildi. Edebiyat Öğretmeni Merve Kahraman tarafından hazırlanan şiir dinletisi ve Eğitim Danışmanı Alkan Durmaz tarafından hazırlanan koro şarkıları ile duygu dolu anlar yaşandı. Engelliler yararına satılan davetiyelere binaen davetiye alan veliler arasında çekiliş gerçekleştirildi.
YAĞMUR ENGEL OLMADI
Uzun süre yağmur altında devam eden törenin ardından konuk müzisyen Serkan Kaygısız sahnedeki yerini aldı. Şarkılarını yağmur altında seslendiren Serkan Kaygısız eşliğinde eğlenen anneler keyif dolu anlar yaşadı. Eğlencenin ardından konuk müzisyen Serkan Kaygısız’a okul yönetimi tarafından çiçek takdim edildi. Yaklaşık iki buçuk saat süren törenden, uzun süren yağmura rağmen anneler törenin son anlarına kadar ayrılmadı ve tören bitiminde oldukça mutlu ayrıldıkları gözlemlendi.

 

Saray Haber