Saray Belediyespor Kulübü Aksoy’la devam dedi

Saray Belediyespor Kulübü Aksoy’la devam dedi
Yayınlama: 03.04.2018
A+
A-


Saray Belediyespor Olağan Kongresi 30 Mart Cuma günü 19.30’da Saray Kent Konseyi Kültür Evi’nde gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde Başkan İbrahim Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri 3 yıllık görev süresi için yeniden destek aldı.

Saray Belediyespor Olağan Kongresi 30 Mart Cuma günü 19.30’da Saray Kent Konseyi Kültür Evi’nde gerçekleştirildi. Başkan İbrahim Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin davetlileri kapıda karşıladığı Olağan Kongre, bütün konukların yerlerine oturmasıyla birlikte başladı. İlk olarak divanın belirlendiği Genel Kurulda, Divan Başkanlığına Levent Köksalan seçildi. Genel Kurul Divanı’nın oluşturulmasının ardından Genel Kurul Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.
YÖNETİM VE DENETLEME KURULU İBRA EDİLDİ
Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu Raporu’nun okunduğu Genel Kurul’da, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu delegeler tarafından ibra edildi.
“ÇOCUKLARIMIZA İYİ YARINLAR HAZIRLAMAK İÇİN YENİ YÖNETİMLE BERABER ÇALIŞACAĞIZ”
Saray Belediyespor Başkanı İbrahim Aksoy, “Yönetim kurulu arkadaşlarıma 3 senedir göstermiş olduğu üstün gayretler için çok teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek olan yönetime de başarılar diliyorum. Bizler 3 senenin sonunda yaptıklarımızı faaliyet raporunda okuyacağım. Önce kongremizin Sarayımız’a hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah çocuklarımıza iyi yarınlar hazırlamak için yeni yönetimle beraber çalışacağız. Yönetim Kurulu arkadaşlarımız emeği geçen, daha önceden bu görevi yapmış, rahmetli olmuş ve yaşayan arkadaşlarıma spora verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum. Sarayımız’a hayırlı olsun. Bizler tekrar bu işe adayız. Biraz zor bir süreç ama. Yine bu görev bizlere düştü. İnşallah güzel bir sezon ve sezonlar geçiririz, çocuklarımıza faydalı oluruz. Sayın Belediye Başkanımız Nazmi Çoban’a, Saray esnafımıza, emeği geçenlere bugüne kadar yapmış oldukları destekler için teşekkür ediyorum.
BAŞKAN ÇOBAN HER ZAMAN SARAY BELEDİYESPOR’UN YANINDA OLDUĞUNU BELİRTTİ
Divan Başkanı Levent Köksalan,  “Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Tekirdağ’da Belediye Başkanlar toplantısı olduğu için kongreye katılamadı. Başkan Çoban her zaman Saray Belediyespor’un yanında olduğunu belirtti.” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN AKSOY FAALİYET RAPORUNU OKUDU
İbrahim Aksoy 26.03. 2015 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul iş başına geldik. Önceki yıllarda kurduğumuz altyapı futbol takımımıza bu yıl U 11, U12, U14, takımlarını ekleyerek lig müsabakalarına kattık. Böylece bu yıl 2017-2018 sezonunda U11,U12, U14,U15,U17,U19 alt yapı takımların yanı sıra büyüklerde de Tekirdağ Spor Amatör ve Trakya Veteran Ligi 130 yakın sporcumuzla mücadele ettik.

2015 futbol sezonunda futbol A takımımız Tekirdağ 1. Amatör Lig’de şampiyon olarak Tekirdağ Amatör Spor Liginde mücadeleler kazanmıştır. Bu ligde 3 yıldır ilk 5 takım arasında yer alarak ilçemizi başarıyla temsil etmiştir. Ayrıca U19 takımımız 2015 sezonunda Tekirdağ şampiyonu olarak Türkiye U19 Şampiyonasında ilçemizi ve ilimizi temsil etme başarısı göstermiştir. Bu dönemde Genel Kurul Üyemiz Emin Neşeli Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Başkan Yardımcılığı görevine yeniden seçilmiştir. Ayrıca Yönetim Kurulu Üyesi Levent Köksalan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu delegesi görevin seçilerek ilimizi Ankara’da temsil etmiştir.

Yine bu dönem basketbol büyüklerde Tekirdağ şampiyonu olduk ve 2 yıl Trakya’da Trakya grubunda ilimizi temsilen bölgesel maç oynadık. 2016 yılında bu maçlarımızla ikinci gruba yükselme başarısı gösterdik. Basketbolda Tekirdağ U12,U14 gençler ve büyükler liginde mücadeleye takım ve sporcularımızın katılımı sağlanmıştır. Toplamda bu branşta 70 sporcu bulunmaktadır. Bu yıl hem gençlerde hem büyük takımımız 3.olmuştur. Yine bu dönem de Tekirdağ Kız Voleybol Liginde şampiyon olarak Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil hakkı kazandık. Temsil hakkı kazandığımız bu dönemde Türkiye Şampiyonasında son dört takıma kalma başarısı gösterdik. Süper Lig takımlarının voleybol kız takımlarına eleyerek ilçemizin adını duyurduk.
TEŞEKKÜR ETTİ
Son yıllarda ülkemizde ve ilçemizde ilgi gören bisiklet sporunu geliştirmek için bisiklet şubesi oluşturduk ve faal hale getirdik. Bu hakemin içinde yer alan yarışmacı 4 sporcumuz Edirne ve İzmir’de yapılan yarışmalarda ilçemizi temsil etti. Ayrıca sayısı 30’u aşan bisiklet sporcumuzla bu sporu sevdirmeye ve etkinlikler yapmaya devam ediyoruz. İlçemizin en eski ve en köklü kulübü olan Saray Belediyespor’un faaliyetlerini sürdürmesinde ve elde edilen her türlü başarıda maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’a özellikle teşekkür ediyorum. Bunun yanında Yönetim Kurulu çalışma arkadaşlarımıza ve tüm yaş gruplarında futbol, basketbol, voleybol ve bisiklet takımlarımızın başarılı olmasında en büyük pay sahibi olan antrenörlerimizin tümüne, değerli sporcularımıza, ailelerine ve ismini burada sayamadığımız katkısı olan bilinen ve bilinmeyen tüm Saray sevdalılarına teşekkür ediyorum. Bir özel teşekkürü de bizi yalnız bırakmayan, daima destekleyen ilçe esnafımıza ediyoruz, sağ olsunlar var olsunlar.”
“GENÇLERİMİZE SPORU SEVDİRMEK EN ÖNEMLİ GÖREVİMİZDİR”
Kulübümüzün yaptığı faaliyetlerle bünyesinde bulundurduğu yaklaşık 250 sporcu ile gençlerimize ve ilçemizde sportif alanlarda imkan sunmaya devam edeceğiz. Özellikle gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, sporu sevdirmek ve sosyalleştirmek en önemli görevimizdir.
AMATÖR SPOR KULÜPLERİ TEMSİLCİLERİ BELİRLENDİ
Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri temsilciliği için Ali Özen, Metin Durak ve Levent Köksalan oy birliği ile kabul edildi.
AKSOY VE EKİBİ 3 YIL DAHA GÖREV BAŞINDA
Olağan Kongrede tek liste ve gizli oylama ile yapılan seçimlerde İbrahim Aksoy, Saray Belediyespor Kulübü Başkanlığı’na yeniden seçildi. Aksoy’un Yönetim Kurulu’nda Arif Naci Öngören, Metin Durak, Gürhan Ergen, Bülent Kardeş, Gürkan Kesim, Çetin Tuna, Aygün Serin ve Ceyhun Mülayim yer alırken, Denetim Kurulu üyeliklerine Güven Çobanoğlu, Mehmet Tezeroğulları ve Hakan Pektaş seçildi.

Saray Haber