Saray Belediyespor Tuncaspor’u 4 golle geçti

Saray Belediyespor Tuncaspor’u 4 golle geçti
Yayınlama: 04.10.2016
A+
A-


Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Edirne Süper Amatör Lig takımlarından Tuncaspor ile karşılaşan Saray Belediyespor, mücadelenin ikinci yarısındaki etkili oyunu ile karşılaşmayı 4-1 kazandı

saray-belediyespor-tuncasporu-4-golle-gectiİLK DEVRE 1-1 BİTTİ
Pazar günü Saray Stadı’nda oynanan mücadelede Saray Belediyespor sahaya sakat oyuncuları Tolga, Emre, Semih, Orçun ve Türker’den yoksun çıktı. Maça etkili başlayan Saray Belediyespor Fatih Can’ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarının sonlarına doğru Tuncaspor bulduğu golle skoru 1-1 getirdi. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol sesi çıkamayınca takımlar soyunma odasına 1-1’lik skorla gitti.
GENÇ OYUNCULAR FARKI GETİRDİ
Saray Belediyespor Antrenörü Kemal Özmen ikinci yarıda genç oyunculara şans verirken, Saray Belediyespor özelikle kanatlardan gerçekleştirdiği ataklarla rakibini bunaltmaya başladı. Sol kanattan gelişen Saray Belediyespor atağında topla ceza sahasına giren Bahadır, topu saha çektikten sonra düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu (2-1). Gol sonrası oyundaki üstünlüğünü devam ettiren Saray Belediyespor, Tugay’ın golüyle skoru 3-1’e getirdi. Maç son bölümünde genç oyuncu Enis ile bir gol daha bulan Saray Belediyespor sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrıldı.
“GENÇ OYUNCULARIN PERFORMANSI MEMNUNİYET VERİCİ”
Maç sonrası değerlendirmede bulunan Saray Belediyespor antrenörü Kemal Özmen, takımın lige hazır olduğu belirterek, “Oynadığımız futbolla lige hazır bir görüntü veriyoruz. Ligin başlamasına 15 gün daha süre var. Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Önümüzdeki hafta sonu ile birlikte oyuncularımıza dinlenmeleri için izin vereceğiz. Maça gelecek olursak, Süper Amatör Lig ekiplerinden birini 4 golle geçmek oldukça memnuniyet verici. Özellikle genç oyuncularımın performansından son derece memnunum. Sakat oyuncularımızın dönmesiyle birlikte takımda rekabet daha üst düzeye gelecektir” açıklamasında bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber