Saray Belediyespor’dan Çelik’e teşekkür plaketi

Saray Belediyespor’dan Çelik’e teşekkür plaketi
Yayınlama: 08.06.2018
A+
A-


Saray Belediyespor Futbol Akademisi Büyükyoncalı’da Saray Belediye Meclis Üyesi Önder Çelik’i ziyaret etti. Saray Belediye Meclis Üyesi Önder Çelik ve forma desteğinde bulunan sponsor firma sahibine teşekkürlerini ileten Saray Belediyespor Futbol Akademisi plaket takdim etti.

“ÇOCUKLARIMIZA VE GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Saray Belediyespor Futbol Akademisi Büyükyoncalı’da Saray Belediye Meclis Üyesi Önder Çelik’i ziyaret etti. Saray Belediye Meclis Üyesi Önder Çelik ve forma desteğinde bulunan sponsor firma sahibi çocuklarla bir araya geldi. Çocukların mutluluğuna ortak olan Saray Belediye Meclis Üyesi Önder Çelik, “Spora ve sporcularımıza önem veriyoruz. Büyükyoncalı’da da sportif faaliyetlerimiz hızla artacak. Çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkacağız. Saray Belediyespor’un her zaman yanındayız. Sporun ve sporcunun her zaman destekçisiyiz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.
TEŞEKKÜR PLAKETLERİ TAKDİM EDİLDİ
Saray Belediyespor Futbol Akademi yöneticileri ve öğrenciler de desteklerinden dolayı Saray Belediye Meclis Üyesi Önder Çelik ve sponsor firma sahibine teşekkürlerini ileterek plaket takdim etti.
“GELECEĞİN BAŞARILI SPORCULARINI YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ”
Saray Belediyespor Futbol Akademisi’nin çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Antrenör Mert Hoşgör, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp çocuklarımıza spor yapma alışkanlığı kazandırarak geleceğin başarılı sporcularını yetiştirmek istiyoruz. Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saray Haber