Bu sezonda Trakya Gelişim’i şampiyon yaptı

Bu sezonda Trakya Gelişim’i şampiyon yaptı
Yayınlama: 13.03.2018
A+
A-


Saray Belediyespor ve Güngörmezspor ile Genç ve Yıldız Kızlar kategorilerinde Tekirdağ ve Marmara Bölge Şampiyonlukları yaşayan Antrenör Turgay Karabulak, Eczacıbaşı bünyesinde bu sezon başında kurulan Trakya Gelişim Spor’u Tekirdağ Şampiyonu yaptı.

Bu sezon başında kurulan ve antrenörlüğünü Turgay Karabulak’ın yaptığı Eczacıbaşı Trakya Gelişimspor Genç Kızlar kategorisinde Tekirdağ Şampiyonu oldu.
AYNİL VE BEYZA GELİŞİMSPOR’DA MÜCADELE EDİYOR
Oynadığı bütün maçaları kazanarak Tekirdağ Şampiyonluğu’na ulaşan takımda Saraylı voleybol severlerin yakından tanıdığı iki isim de mücadele ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Saray Belediyespor ve Güngörmezspor ile şampiyonluklar yaşayan Aynil Aydın ve Beyza Adalı bu sezon da Trakya Gelişimspor ile şampiyonluğa ulaştılar.
MARMARA BÖLGE ŞAMPİYONLUĞU İÇN SAHAYA ÇIKACAKLAR
Namağlup Tekirdağ Şampiyonu olan Eczacıbaşı Trakya Gelişimspor 28 Nisan 1 Mayıs tarihleri arasında Marmara Bölge Şampiyonluğu için sahaya çıkacak. Genç Kızlarda şampiyonluk yaşayan Trakya Gelişimspor, Yıldız Kızlar kategorisinde de Tekirdağ Şampiyonluğunu hedefliyor.
ASIL HEDEF YILDIZ KIZLARDA ŞAMPİYONLUK
Eczacıbaşı Trakya Gelişimspor’un ilk sezonunda elde ettiği şampiyonluğu değerlendiren Antrenör Turgay Karabulak, “Genç Kızlar kategorisinde mücadeleci çok fazla takım olmadığı için çok da zorlanmadan şampiyonluğa ulaştık. Asıl hedefimiz Yıldız Kızlar’da Tekirdağ Şampiyonu olabilmek. Bu hedef doğrultusunda çalışmalara devam ediyoruz” dedi.
ECZACIBAŞI ALTYAPISINA SPORCU KAZANDIRIYORUZ
Geçtiğimiz yıl Eczacıbaşı bünyesinde kurulan Trakya Gelişimspor hakkında da bilgi veren Karabulak, “Eczacıbaşı Spor Kulübünün Türkiye’nin farklı noktalarında Voleybol Kampüsleri bulunuyor. Trakya Gelişimspor da bu kampüslerden birisi. Bu kampüslerin öncelikli hedefi kızlarımızın küçük yaşlardan itibaren voleybolla tanışabilmeleri ve böylelikle kız voleybolcu sayısının artırılması. Kampüslerimizde voleybol eğitimi alan kızlarımızın yeteneklerini de ortaya çıkarıyoruz. Yetenekleri sporcularımızı gelişimlerine göre Eczacıbaşı Spor Kulübünün altyapı takımlarına yönlendiriyoruz. Yetenekli ve başarılı kız sporcularımız Eczacıbaşı bünyesinde yüzde yüz burs alarak eğitimlerine devam edebiliyorlar” dedi.

Saray Haber