Yaşları küçük, yürekleri büyük!

Yaşları küçük, yürekleri büyük!
Yayınlama: 07.02.2016
A+
A-

Elde ettikleri başarılarla Saray’ın gururu olan Saray Belediyespor Kız Voleybol Takımı 2-3-4 Şubat tarihlerinde 3.Lige çıkabilmek için Türkiye Bölgesel Lig Tekirdağ Grubu’nda mücadele etti. Tekirdağ İsmet İnönü Spor Salonu’nda oynanan maçlarda kendilerinden 3-4 yaş büyük oyunculara karşı mücadele eden Filenin Sultanları, oynadıkları 3 maçta rakiplerine sadece bir set vererek, Tekirdağ Şampiyonluğuna ulaştı. Bu sonuçla Tekirdağ’da rakipsiz olduklarını gösteren Filenin Sultanları, 4-6 Mart tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak müsabakalarda 3. Lige çıkabilmek için mücadele edecek.
yaşları küçük
Saray Gazetesi – Saray Belediyespor Kız Voleybol Takımı Türkiye Bölgesel Lig Tekirdağ Grubu maçlarında rakiplerine sadece bir set vererek Tekirdağ Şampiyonluğa ulaştı.
MAÇLAR TEKİRDAĞ’DA OYNANDI
2-3-4 Şubat tarihlerinde Tekirdağ İsmet İnönü Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarda Filenin Sultanları’nın ilk rakibi Hayrabolu Haksaspor oldu. Rakibi karşısında oldukça rahat bir oyun ortaya koyan Filenin Sultanları, setlerini 25-6, 25-10 ve 25-11’lik skorla kazandığı maçtan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.
YİNE ŞAMPİYON OLDULAR
Grubundaki ikinci maçında Çorlu Yıldızspor’u 25-18, 25-8 ve 25-13’lük sayı farklarıyla yenen Filenin Sultanları, güzel oyunlarıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini topladı. Türkiye Bölgesel Lig Tekirdağ Grubu final karşılaşmasında Tekirdağ Gençlik Hizmetlerispor ile karşılaşan Filenin Sultanları, maçı 25-18, 20-25, 25-19 ve 25-16’lık set sayılarıyla 3-1 maçı kazanarak Tekirdağ Şampiyonluğu’na ulaştı.
3.LİG’E ÇIKMAK İÇİN MÜCADELE EDECEKLER
Bu şampiyonlukla Tekirdağ’ın en iyi voleybol oynayan takımı olduğunu bir kez daha gösteren Saray Belediyespor Kız Voleybol Takımı, 4-6 Mart tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak müsabakalarda 3. Lige çıkabilmek için mücadele edecek.
HER YÖNÜYLE ÖRNEK TAKIM
Başarıya ulaşmak için çok çalışmanın, mücadele etmenin ve her şeyden önemlisi de takım olabilmenin gerekliliğini ortaya koyan, saha içi ve saha dışındaki davranışlarıyla herkese örnek olan Saray Belediyespor Kız Voleybol Takımı, birbirinden başarılı şu isimlerden oluşuyor: “Aysu Bakırcıoğlu, Zülâl Tuncel, Gül Koçyiğit, Beyza Karatepe, Beyza Adalı, Elif Başat, Ceren Elmaz, Aynil Aydın, Tuğçe Kurtuluş, Pınar Erol. Yardımcı Antrenör Enver Aydın. Antrenör Turgay Karabulak.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber