Yüceer: “İhtiyaç sahibi her aileye 1000 TL maaş vereceğiz”

Yüceer: “İhtiyaç sahibi her aileye 1000 TL maaş vereceğiz”
Yayınlama: 09.06.2018
A+
A-


CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Saray’da seçim çalışmalarına devam etti. Büyükyoncalı Mahallesi’nde esnafla ve vatandaşlarla bir araya gelen Yüceer, Saray Belediyesi’nin Beyazköy Mahallesi’nde verdiği iftar davetine katıldı.

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, 24 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Saray Büyükyoncalı Mahallesi’nde ilçe örgütü ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla buluşan Yüceer, ihtiyaç sahibi her ailede kadının banka hesabına 1000 TL yatıracaklarını ifade etti.
İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYE 1000 TL MAAŞ
Aile Sigortası’nın temel hedefinin ihtiyaç sahibi ailelerin gelir seviyesini yükseltmek olduğunu kaydeden Yüceer, “Aile Sigortası projemiz ile yoksul hanelere sabit miktarda bir destek sağlamayacağız. Hanelerin durumuna ve mevcut gelirlerine göre değişecek şekilde bir takviye yapacağız. Bu sayede, düşük bir maliyet ile şiddetli yoksulluğa son verecek ve tüm hanelerimizin aylık gelirinin 1.000 TL’nin üstüne çıkmasını sağlayacağız” dedi.
HER 500 HANEYE BİR DANIŞMAN
Aile Maaşı bağlanan ailelere, asgari ihtiyaçlarını karşılayacakları şekilde su, elektrik ve ısınma desteği vereceklerini kaydeden Yüceer, 45 bin yeni kamu istihdamıyla her 500 haneye bir aile danışmanı atayacaklarını, aile hekimleriyle aynı binada faaliyetlerini yürütecek aile danışmanlarının, ailelerin yaşadıkları sosyoekonomik sorunların çözümü için katkı sağlayacağını bildirdi.
YOKSULLUĞU ORTADAN KALDIRACAĞIZ
Sosyal yardımları kesmeden, 16 milyon yurttaşın yoksulluk sorununu ortadan kaldıracaklarını belirten Yüceer, istihdam açığını kapatarak yoksul sayısını azaltacaklarını ifade etti. Yüceer, “İktidar 16 yılda 16 milyon yoksul yarattı. Her ailenin gelir seviyesin, yükselteceğiz. İnsan odaklı projelerimizle işsizliğin, yoksulluğun kökünü kazıyacağız ” dedi.
24 HAZİRAN’DA MUTLAKA SANDIĞA GİDİN
Vatandaşlara seslenen Yüceer, “24 Haziran’da mutlaka sandığa gidin.  Demokrasi için, özgürlükler için, yoksulluğun bitmesi için, işsizliğin son bulması için ve Türkiye’nin rahat bir nefes alması için oyunuzu CHP’ye verin. Oyunuzu Hepimizin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye verin” dedi.
İFTARA KATILDI
CHP’li Yüceer, esnaf ziyaretlerinin ardından Saray Belediyesi’nin Beyazköy Mahallesi’nde verdiği iftara katıldı.

 

Saray Haber