Adem Koç: 1 Nisan’da başlıyoruz

Adem Koç: 1 Nisan’da başlıyoruz
Yayınlama: 23.03.2018
A+
A-


Hattuşa Vacation Thermal Club Saray Park Saray Müdürü Adem Koç, Saray’ın ilk termal tesisi için 1 Nisan 2018 tarihinde ilk kazmayı vuracaklarını ifade etti. Hedeflerinin 2019 yılı ile birlikte Hattuşa Vacation Thermal Club Saray Park’ı Saray ve bölge halkının hizmetine sunmak olduğunu ifade eden Adem Koç, “Saray halkını sabırsızlıkla beklediği termal tesise bir an önce kavuşturacağız” dedi.

Saray’ın ve Trakya’nın ilk termal tesisi olacak Hattuşa Vacation Thermal Club Saray Park’ta, çalışmalar 1 Nisan tarihi ile birlikte başlıyor.
HATTUŞA SARAY PARK KISA SÜREDE YÜKSELECEK
Ruhsatlandırma çalışmalarında sona gelindiğini ifade eden Hattuşa Vacation Thermal Club Saray Park Saray Müdürü Adem Koç, “Normal koşullarda böyle büyük projelerde süreç daha uzun sürer. Samsun Havza’da hayata geçireceğimiz proje için 2.5 yıldır uğraşıyoruz. Saray’da termal tesisi yapacağımız alan Belediye’nin olduğu için süreç hızlı ilerledi. Bu nedenle Saray Belediyesi’nin termal yatırımlardaki istediği bizim için büyük bir şans. Biz bu şansı iyi değerlendireceğiz ve Saray halkını sabırsızlıkla beklediği termal tesise bir an önce kavuşturacağız. 1 Nisan 2018 tarihi ile birlikte inşaat çalışmalarına başlıyoruz. Saray halkı çok kısa sürede Hattuşa Vacation Thermal Club Saray Park’ın yükseldiğine tanık olacaktır” dedi.
SARAY’IN ÖNÜ ALABİLDİĞİNE AÇIK
Türkiye’nin en büyük termal yatırımcısı olan Hattuşa’nın Saray’la buluşmuş olmasının büyük bir şans olduğunu ifade eden Adem Koç, “Saray hem jeotermal kaynağın hem de Hattuşa gibi bir markanın Saray’a yatırım yapacak olmasının kıymetini iyi bilmelidir. Hattuşa Türkiye’nin pek çok farklı noktasında önemli yatırımlar yapmıştır. Bu marka nerede bir söz vermişse o sözün arkasında durmuştur. Bu nedenle Saray halkını gönlünü ferah tutsun. Dedikodulara, yalan haberlere prim vermesin. Saray’ın jeotermal kaynağı Hattuşa markası ile buluştuğu için Saray’ın önü alabildiğine açıktır” dedi.
2019 YILI İLE BİRLİKTE HİZMETE BAŞLAYACAK
Hattuşa Vacation Thermal Club Saray Park’ta uygulanacak inşaat çalışmaları hakkında bilgi veren Doğan Jeotermal İnşaat Grup Başkanı İbrahim Güre, “Hattuşa Saray Park projesini hayata geçireceğimiz alan dere yatağı olduğu için zeminde sıkıntılar ortaya çıktı. Biz bu problemleri hayata geçireceğimiz zemin çalışmaları ile ortadan kaldıracağız. Jet grout yöntemi ile inşaatın yapılacağı zemine birer metre aralıklarla 16 metre derinliğinde 500 kazık atacağız. Bu yöntemle zemin güçlendirildikten sonra Hattuşa Saray Park hızla yükselecektir. Hedefimiz 2019 yılının ilk günlerinde Hattuşa Vacation Thermal Club Saray Park’ı Saray ve bölge halkının hizmetine sunmaktır” dedi.

Saray Haber