Adım adım şampiyonluğa

Adım adım şampiyonluğa
Yayınlama: 28.01.2020
A+
A-

Saray Belediyespor Basketbol A Takımı Tekirdağ Büyük Erkekler Liginin 8. haftasında sahasında Çorlu Yıldırımspor ile karşılaştı. Karşılaşma boyunca yaptığı iyi savunmayla göz dolduran Saray Belediyespor, mücadeleyi 80-57 kazandı. Zirvenin bir galibiyet uzağında olan temsilcimizin tek hedefi kalan 4 maçı da kazanarak şampiyonluğa uzanmak.

Tekirdağ Büyük Erkekler Liginde zirveyi hedefleyen Saray Belediyespor Pazar günü saat 20.00’de Çorlu Yıldırımspor ile karşılaştı.
Saray Beyza Adalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada takımımız şu kadro ile mücadele etti:
0 Uğur Arı (6 sayı), 2 Devran Erbektaş (15 sayı), 5 Cansın Bağlan (3 sayı), 7 Ercan Dedeoğlu (kaptan) (20 sayı), 8 Batuhan Bahçe (14 sayı), 10 Özdağ Erdoğan, 11 Efe Karaduman (14 sayı), 14 Ataberk Özhan (2 sayı), 15 Alpcan Boztepe (3 sayı), 17 Batuhan Dedeoğlu (3 sayı)
1. Periyot sonucu: 28-16, Devre: 46-31, 3. Periyot: 63-41, Maç sonucu: 80-57.
RAKİBİNE POTA YÜZÜ GÖSTERMEDİ
Saray Belediyespor maça Efe, Batuhan Bahçe, Ercan, Devran ve Uğur ilk beşiyle başladı. İlk periyotta çok tempolu ve yüksek yüzdeli hücum eden Saray Belediyespor,  karşı potaya 28 sayı bıraktı. Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar çok sert ve etkili savunma yaptık. Temsilcimiz ilk yarıda hücumda Devran, Batuhan Bahçe ve Efe çok etkili olurken, savunmada ve ribaundlarda Alpcan ve Uğur önemli katkılar sağladı. Devre arasında 15 sayı önde giren Saray Belediyespor savunma ve disiplin konusunda hiç geri adım atmadı ve 3. periyotta rakibini 10 sayıda tuttu. Oyun kurucular Efe ve Cansın oyunun kontrolünü çok iyi sağlarken, hücumda Ercan, Batuhan Dedeoğlu ve Batuhan Bahçe etkili oldu. Özdağ, Uğur ve Ataberk ise savunmalarıyla maç boyunca göz doldurdu.
BARIŞAN: TAKIMIN MÜCADELESİNDEN MEMNUNUM
23 sayı farkla gelen galibiyeti değerlendiren Saray Belediyespor Antrenörü İskender Barışan, şunları ifade etti: “Takımımın mücadelesinden çok memnunun. Tüm oyuncular gerçekten çok büyük fedakarlıklar yaparak oynuyorlar. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca maça gelip bizleri destekleyen Belediye Başkanımız Özgen Erkiş’e, kulüp başkanımız Aygün Serin ve yöneticilerimize çık teşekkür ederim.”
DEDEOĞLU: ŞAMPİYON OLACAĞIZ
Maçı 20 sayıyla tamamlayan ve galibiyetle önemli bir rol oynayan Takım Kaptanı Ercan Dedeoğlu ise şöyle konuştu: “Biz özellikle savunma konusunda gerçekten çok konsantre oynuyoruz. Basketbolda savunma teknik olduğu kadar, yürekle de yapılır; takımdaşlık ve birliktelik gerektirir. İkisi deplasmanda olmak üzere son 3 maçta rakiplerimizi 55-60 bandında tutuyoruz, ki bu kolay bir şey değil. Biz inanıyoruz. Kalan tüm maçalarımızı kazanıp şampiyon olacağız. Takım arkadaşlarıma ne desem az; gerçekten her biriyle gurur duyuyorum. Tek kuruş almadan sayısız fedakarlık yaparak mücadele ediyorlar, hepsine sonsuz teşekkür ediyorum. Maçımızı izleyen ve devre arasında, maç sonunda bizlere moral veren Sayın Belediye Başkanımız Özgen Erkiş’e, Kulüp Başkanımız Aygün Serin’e, deplasmanda içerde bizi yalnız bırakmayan yöneticimiz Özcan Özmen’e, basketbol şube sorumlumuz Berker Elbeli’ye ve tabii ki gelen destekleyen bu güzel taraftara çok teşekkür ediyorum. Her birimizin en büyük amacı bu sene bu ligde şampiyon olmak. Bunu da başaracağız.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber