Ak Parti’den ‘Evde Kal’ çağrısı

Ak Parti’den ‘Evde Kal’ çağrısı
Yayınlama: 28.03.2020
A+
A-

Ak Parti Saray İlçe Başkanı Samet Derviş, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlıkları bulunan vatandaşlara evlerinde kalmaları yönünde çağrıda bulundu.

Ak Parti Saray İlçe Teşkilatı, İl Başkanı Mestan Özcan’dan aldığı talimatlar doğrultusunda koronavirüs salgınına karşı halkı bilgilendirmeye başladı.
“TÜM ÜYELERİMİZİ TEK TEK ARADIK”
Bu zorlu süreçte ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturu ile hareket ettiklerini dile getiren Ak Parti Saray İlçe Başkanı Samet Derviş, “Koronavirüs Bilim Kurulu’nun önerileri doğrultusunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlıklarımızca alınan güvenlik tedbirleri ile sosyal mesafe, kişisel temizlik, belli bir yaşın üstündeki ve kronik rahatsızlıkları bulunan vatandaşların sokağa çıkmaması yönünde önemli kararlar alındı. İlçe teşkilatı olarak hem alınan bu kararları anlatmak hem de tüm üyelerimize evde kalmaları ve 65 yaş üstündeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanmasına ilişkin kurulan telefon ve ihbar hatlarını bildirmek için çalışma başlattık. 65 yaş üstü olan tüm üyelerimizi telefon ile tek tek arayarak hem hal ve hatırlarını sorduk hem de bu dönemde evde kalarak süreci geçirmeleri konusunda bilgilendirmede bulunduk” dedi.
“TEDBİRLERİ DİKKATLE UYGULAYALIM”
Saray halkını evde kalmaya ve kurumların açıkladığı tedbirleri dikkatle uygulayamaya davet eden Başkan Derviş, “Siyasetin insanlar için yapıldığına inanan bir teşkilat olarak virüs salgını hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz. Genci yaşlısı tüm halkımızı devlet yetkililerince açıklanan tedbirleri harfiyen uygulamaya davet ediyoruz” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber