Albayrak bu caddelerdeki vatandaşlardan nasıl oy isteyecek?

Albayrak bu caddelerdeki vatandaşlardan nasıl oy isteyecek?
Yayınlama: 20.02.2019
A+
A-


Fabrika, Depo ve Nazırlar Caddesi Saray İlçe Merkezi’nde nüfus ve trafik yoğunluğunun en fazla olduğu caddelerin başında geliyor. Son olarak doğal gaz çalışmalarının da tamamlandığı bu caddeler 3 aydan fazla bir zamandır asfaltlanmayı bekliyor. Seçime sayılı günler kalmasına karşın Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan bu caddelerin asfaltlanmaması, “Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak bu caddelerdeki vatandaşlardan nasıl oy isteyecek?” sorusunu da beraberinde getirdi.

Saray İlçe Merkezi’nde Devlet Hastanesine ulaşımı sağlayan Depo ve Fabrika Caddesi ile Nazırlar Caddesi’nin hali içler acısı durumda.
FABRİKA CADDESİ’NDEN HASTANEYE ULAŞMAK ZOR!
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan bu üç caddede son olarak doğal gaz çalışması yapılmıştı. 2018’in Kasım ayında tamamlanan çalışmaların üzerinden 3 ay geçmesine karşın, bu caddelerde herhangi bir yol çalışması yapılmış durumda değil. Özelikle Saray Devlet Hastanesine ulaşımı sağlayan Fabrika Caddesi’nde, araç sürücüleri hastaneye ulaşabilmek adına büyük zorluk yaşıyor. Saray’da ve trafik yoğunluğunun en fazla olduğu caddelerin uzun zamandır asfaltlanması tepkileri de beraberinde getiriyor. Caddede evi veya dükkanı olan vatandaşlar ile caddeyi kullanan araç sürücüleri “Başkan Albayrak bu caddelerdeki vatandaşlardan nasıl oy isteyecek?” diyerek, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a tepkilerini dile getiriyor.

NÜFUS VE TRAFİK YOĞUNLUĞU DAHA FAZLA OLAN CADDELERE NEDEN ÖNCELİK VERİLMİYOR?
Bu üç cadde yapılmayı bekleye dursun, bu süre zarfında Karabürçek ve Küçükyoncalı’da beton yol çalışması yapılması tartışmaların farklı bir noktaya evrilmesine neden oldu. Yol yapım çalışmasında önceliğin nüfus ve trafik yoğunluğuna göre belirlenmesi gerektiğini dile getiren vatandaşlar, “Her gün yüzlerce vatandaşın hastaneye ulaşmak için kullandığı Fabrika ve Depo Caddesi dururken, bir günde belki on tane aracın kullandığı yolları yapmak akla ve mantığa uygun gelmiyor” diyerek tepkileri dile getirdi.

Saray Haber