Ali Özen: Birilerinin değil Saray halkının adamıyım

Ali Özen: Birilerinin değil Saray halkının adamıyım
Yayınlama: 09.02.2019
A+
A-

İYİ Parti Saray Belediye Başkan Adayı Ali Özen bugün saat 14.00’da Atatürk Alanı’nda geniş katılımlı açık hava toplantısı düzenledi. Hakkında yaratılan spekülasyonları sert bir dille yalanlayan İYİ Parti Saray Belediye Başkan Adayı Ali Özen, “ Yok Ali Özen CHP’yi bölmek istiyormuş, yok Ali Özen’i Ak Parti çıkarmış, yok öyleymiş yok böyleymiş. 54 yaşındayım. Kimsenin adamı olmadım, kimsenin de adamı olmayacağım” dedi.


İYİ Parti Saray İlçe Başkanlığı bugün saat 14.00’da Atatürk Alanı’nda geniş katılımlı açık hava toplantısında Saray Belediye Başkan Adayı Ali Özen’i tanıttı. Miting havasında geçen aday tanıtım toplantısına yüzlerce vatandaş katıldı.
“BEN SADECE SARAY HALKININ ADAMIYIM”
İyi Partili kurmayların da hazır bulunduğu toplantıda, konuşması sık sık alkışlarla kesilen İYİ Parti Saray Belediye Başkan Adayı Ali Özen şunları ifade etti:
“6 dönemdir Saray’da yerel seçimleri gördüm. Her seçimde A partinin adayı belli olur B partinin adayı belli olur. Ondan sonra herkes yürüyüşüne başlar, seçim startını verir. Fakat çok enteresan bu dönem mevcut adaylarımızın belli olmasına rağmen hala bu Saray’da yaşayan insanlarımızın aday adayı arayışı sürmekteydi. Saraylı vatandaşlarımızın gelip Başkanım 11 yıldır Saray’da çeşitli kurumlarda görev yapıyorsun. 11 yıldır sen bizden istedin bugün biz senden istiyoruz. Bizi birilerine mahkum etme gel aday ol. Beni Saray’da hayal bile edemeyeceğim yerlere bu insanlar getirdi. Ben de Ali Özen olarak dedim ki bu insanlar bu teveccühü gösterirse, ben de sizin için Saray halkı için kolumu da bacağımı da taşın altına koyarım diyerek bu adaylığımı kabul ettim.Tabi çeşitli spekülasyonlar ortaya atıldı. Yok Ali Özen CHP’yi bölmek istiyormuş, yok Ali Özen’i Ak Parti çıkarmış, yok öyleymiş, yok böyleymiş. 54 yaşındayım. Kimsenin adamı olmadım, kimsenin de adamı olmayacağım. Ben fikir adamıyım fikir. Ben sadece bu Saray halkının adamıyım. Onun için bana kimse şahıs olarak hükmedemez.”
“HİZMET ETMEYENİ SARAY’A SOKMAYACAĞIM”
Öncelikle olarak Saray’ın yollarını yapacağız. İnsanlarımızı çamurdan kurtaracağız. Caddelerimiz ve kaldırımlarımız tertemiz olacak. İkinci işimiz Kapalı Pazar yeri olacak. Bu çağda bırakın insanların Pazar yerlerini, hayvan pazarları bile kapalı alan olarak insanlara hizmet sunuyor. Göreve geldiğimizde Pazar yerini derhal kapalı hale getireceğiz. Saray kanayan bir yarası otogardır. Sarayımıza gelenler ilk olarak otogarı görüyor. Otogarımız olmazsa olmaz. Otogarımız modern bir hale getirilecek. Büyükşehir’in aldığı bir karar doğrultusunda 11 ilçe arasında sadece Saray otogarı ihaleye çıkarılacak. Bu otogar ihale edilirse kavgalar, ölümler eksik olmaz. Bunun vebalini kim verecek. Neden sadece Saray’ın otogarı ihale ediliyor. Ondan sonra çıkıp Cumhuriyet Savcılığında Ali Özen hakkında suç duyurusunda bulunuyorsun. Neden esnafın hakkını, Saray halkının hakkını aradığı için. Allah’tan kork, hak aramak günah mı? Bu Saray’a hizmet etmeyen ister genel ister yerel siyasetçi olsun, Saray’a sokarsam şerefsizim. Hizmet edeni ise önümü ilikleyip karşılayacağım. Esnafımız hayvan kesimi için Vize’ye, Çerkezköy’e gidip sırada bekliyorlar. Bunu biz hak ediyor muyuz? Saray’da herkes vergisini, bedelini ödüyor. Bu bedelin karşılığı olarak biz adeta cezalandırılıyoruz. Biz bu cezayı hak edecek ne yaptık. Saray’da herkes üzerine düşen her görevi layıkıyla yerine getiriyor. Buna karşın üvey evlat muamelesi görüyoruz. Buradan soruyorum yılardır yerel iktidarda olanlar, üç tane Saraylı insanı işe aldılar mı? Boş ver orası Saray, Tekirdağ’dan 80 kilometre uzakta bir yer dediler. Allahın izniyle, sizlerin teveccühü ile bunların hepsine Saray’ın gerçek gücünü göstereceğiz. Bunu da hep birlikte can havliyle çalışarak yapacağız.”

Saray Haber