Alpullu Pancar Kooperatifi’nde seçim Cumartesi günü

Alpullu Pancar Kooperatifi’nde seçim Cumartesi günü
Yayınlama: 20.05.2016
A+
A-

Türkiye’nin en büyük kooperatiflerinden Alpullu Pancar Kooperatifi 63’üncü Genel Kurulu’na hazırlanıyor. İki listenin yarışacağı kongrede, Saray Süt Üreticileri Birliği Başkanı Fikret Özer, mevcut Başkan Rasim Özkan’ın listesinde yer aldı.
fikret özer alpulluS.S. Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi olağan genel kurulu 21 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat 11.00’da Alpullu Futbol Sahası’nda gerçekleştirilecek.
BAŞKANLIK İÇİN 2 ADAY YARIŞACAK
İki listenin yarışacağı seçimlerde, mevcut Başkan Rasim Özkan ve Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaş Balyemez Kooperatif Başkanlığı için aday oldu.
ÖZER, ÖZKAN’IN LİSTESİNDE YER ALDI
Rasim Özkan’ın listesinde yer alan Saray Süt Üreticileri Birliği Başkanı Fikret Özer, Cumartesi günü gerçekleşecek seçimler hakkında şu bilgileri paylaştı:
“Türkiye’nin en büyük kooperatiflerinden biri olan Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi Cumartesi günü gene l kurulunu gerçekleştirecek. Saray’dan da binin üzerinde üyesi bulunan kooperatifin seçimleri oldukça önemli. Saraylı üreticilerin kooperatifte en iyi şekilde temsil edilebilmesi için Rasim Özkan Başkanın listesinden denetleme kurulu için aday oldum.
“SARAY İÇİN OLDUKÇA ÖNEMLİ BİR SEÇİM”
Bu seçim bundan sonraki süreç için de oldukça önemli. Saray’dan kooperatif seçimine geniş bir katılım sağlarsak, önümüzdeki dönemler için hem yönetim hem de denetim kurullarına girmemizin önü açılacaktır. Seçim günü genel kurula katılmak isteyen üyeler için Sara’dan araçlar kaldırılacaktır” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber