Bağcı: Sanayiye 10 dükkân daha kazandırmak istiyoruz

Bağcı: Sanayiye 10 dükkân daha kazandırmak istiyoruz
Yayınlama: 03.07.2018
A+
A-

S. S. Küçük Sanayi Sitesi 2017 yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi. Cumartesi günü gerçekleşen toplantıda yolların bir an önce yapılmasını talep eden Erdoğan Bağcı, Küçük Sanayiye 10 yeni dükkân kazandırmak istediklerini söyledi.

KARARLAR OY BİRLİĞİ İLE ALINDI
S. S. Küçük Sanayi Sitesi 2017 yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısını 30 Haziran Cumartesi günü gerçekleşti. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi çay ocağında gerçekleşen genel kurula Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Saray Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen, Saray Pazarcılar Derneği Başkanı Sunay İmuk, Saray Çiftçi Mallarını Koruma Başkanı Tahir Korkmaz ve sanayi esnafı katıldı. Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulun gündem maddeleri oy birliği ile alındı. Genel Kurul’da üye aidatlarının geçtiğimiz yılki seviyesinde korundu ve 100 TL olarak belirlendi.
YOLLARIMIZIN YAPILMASINI İSTİYORUZ
Küçük Sanayi Sitesi Genel Kurulunda açılış konuşmasını Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bağcı tarafından gerçekleştirildi. Erdoğan konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Genel kurulumuza katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. Gördüğünüz üzere sanayimizin en önemli eksiği yol. Yollarımız bozuk ve bu durum hem esnafımız hem de vatandaşları mağdur ediyor. Büyükşehir belediyemiz geçen sene asfaltlama çalışması başlatmıştı ama yarıda kaldı. Bu yıl içinde bu Büyükşehir’in bu çalışmayı tamamlamasını ve Saray Belediyemizden de Çerkezköy Caddesi’nden sanayiye giriş noktasına kadar yolu yapmasını istiyoruz. Bunun yanında sanayi sitemizi geliştirmek için de çalışmalarımız sürüyor. Sanayimizin plan ve projelerini yeniledik. Yeni projeyle birlikte küçük sanayiye 10 dükkanlık daha yer kazandırdık. Bu dükkanları önümüzdeki süreçte yapmayı planlıyoruz.”

Saray Haber