Başakşehir Koleji’nden 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ziyareti

Başakşehir Koleji’nden 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ziyareti
Yayınlama: 10.01.2019
A+
A-


Başakşehir Koleji Genel Müdürü Mehmet Demirbaş, Halkla İlişkiler Sorumluları ve 7.sınıf öğrencileri Nuran ve Kıvanç ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.

ÖĞRENCİLER GAZETECİLİK MESLEĞİ HAKKINDA SORULAR SORDU
Başakşehir Koleji Genel Müdürü Mehmet Demirbaş, Halkla İlişkiler Sorumluları ve 7. Sınıf öğrencileri Nuran ve Kıvanç ile birlikte Çarşamba günü 14.30’da gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Kübra Yavuz ile sohbet eden Müdür Mehmet Demirbaş, Başakşehir Koleji’nin kurumsal kimliği ve eğitim standartları hakkında bilgi verdi. Öğrenci odaklı, sorgulayan, üreten, interaktif eğitim modelini kurumlarında uyguladıklarını ifade eden Müdür Demirbaş kitap okuma ve yazmaya ayrı bir önem verdiklerini belirtti. Müdür Demirbaş okulun yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verirken, öğrenciler gazetecilik mesleği hakkında merak ettikleri soruları sordu.
TEŞEKKÜR ETTİ
Gazetemiz çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Müdür Demirbaş ve okul öğrencileri, gazetemiz çalışanlarına çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Yazı İşleri Müdürü Kübra Yavuz nazik ziyaretleri için Başakşehir Koleji’ne teşekkür etti.

Saray Haber