Başkan Albayrak: “Büyükyoncalı’ya özel proje uygulayacağız”

Başkan Albayrak: “Büyükyoncalı’ya özel proje uygulayacağız”
Yayınlama: 05.07.2019
A+
A-


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  Saray Hizmet Kervanı programı kapsamında dün saat 17.30’da Saray Belediye Başkanlığı makamında basın mensupları ile buluştu. Büyükyoncalı’nın geçen dönem Saray merkeze göre daha az hizmet aldığını belirten Başkan Albayrak, “Bu dönem Büyükyoncalı için özel bir proje uygulayacağız. TESKİ Proje Daire Başkanlığı’nın başkanlığında özel bir ekip oluşturdum. Ekip 1 ay boyunca yerinde incelemelerde bulunup projeler hazırlayacak. Kurudere’den başlayıp Bozoba’ya kadar hepsini elden geçireceğiz. Bu dönem Büyükyoncalı’ya iyi bir hizmet vermeyi düşünüyoruz” dedi.

ALBAYRAK BASIN MENSUPLARI İLE BULUŞTU
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ile birlikte Hizmet Kervanı programı kapsamında dün saat 17.30’da Saray Belediye Başkanlığı makamında basın mensupları ile buluştu.
“BÜYÜKYONCALI’YA İYİ BİR HİZMET VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ”
Büyükşehir’in Saray’da bu dönem gerçekleştireceği proje ve yatırımlar hakkında bilgi veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükyoncalı’nın geçen dönem Saray merkeze göre daha az hizmet aldığını ifade etti. Albayrak,”Bu dönem Büyükyoncalı için özel bir proje uygulayacağız. TESKİ Proje Daire Başkanlığı’nın başkanlığında özel bir ekip oluşturdum. Ekip 1 ay boyunca Büyükyoncalı’da yerinde incelemelerde bulunup, projeler hazırlayacak. Özellikle Kurudere’den başlayıp Bozoba Piknik Alanı ve diğer ana yollar hepsini elden geçireceğiz. Bu dönem Saray Belediye Başkanımız Özgen Erkiş ile birlik beraberlik içerisinde Büyükyoncalı ve Saray’a iyi bir hizmet vermeyi düşünüyoruz”diye kullandı.

 

 

Saray Haber