Başkan Albayrak Çorlu’da hizmet ve projeleri inceledi

Başkan Albayrak Çorlu’da hizmet ve projeleri inceledi
Yayınlama: 17.09.2020
A+
A-

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu ilçesini ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu ilçesinde tamamlanan, devam eden ve planlanan hizmet ve projeleri yerinde inceledi

Sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Başkan Kadir Albayrak, Çorlu programı kapsamında ilk olarak Cemaliye Mahallesi’nde bulunan otopark alanındaki düzenleme çalışmalarını inceledi. Otopark alanındaki faaliyetlerle ilgili olarak teknik personelden bilgi alan Başkan Albayrak, çalışmaların sorunsuz bir şekilde sürdürüldüğünü belirterek otoparkın önümüzdeki süreçte vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Şehir içindeki araç yoğunluğunun azaltılması ve trafiğin rahatlatılması amacıyla Çorlu Belediyesi tarafından yapımı devam eden, kamulaştırma işlemleri ise Büyükşehir Belediyesince yapılan Çorlu Kuzey Yolu Projesi alanında incelemelerde bulunan Başkan Kadir Albayrak, teknik personelden projenin detayları hakkında bilgi aldı. Çorlu Kuzey Yolu Projesiyle ilçenin kuzeyinde, doğudan batıya ulaşım sağlanacak, 1 Kasım Caddesi’nden Dumlupınar Caddesi’ne, daha sonra Halit Ziya Uşaklıgil ve ardından Fatih Caddesi’ne bağlantı olacak ve Çorlu ilçesine alternatif bir yol kazandırılacak.

Çorlu Cumhuriyet Parkı’nda Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen peyzaj ve düzenleme çalışmalarını da inceleyen Başkan Kadir Albayrak, devam eden faaliyetler hakkında teknik personelden bilgi aldı ve çalışmalarda görev alan personele iyi çalışmalar dileklerinde bulundu.

Vatandaşların şehir içi ulaşımlarını rahat ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilmelerine imkan sağlamak amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu Orion Kavşağında yürütülen faaliyetleri de inceleyen Başkan Albayrak, devam eden ilave şerit ve düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla Çorlu ilçesi şehir içi trafiğinin rahatlatılacağını dile getirerek bu hizmetin tüm vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber