Başkan Albayrak Çorlu’da incelemelerde bulundu

Başkan Albayrak Çorlu’da incelemelerde bulundu
Yayınlama: 06.08.2019
A+
A-


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, haftanın ilk gününde çalışmalarına Çorlu ilçesinde başladı. İlçede gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak, devam eden çalışmaları da yerinde inceledi.

VATANDAŞLARIN TALEP VE ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ
Başkan Kadir Albayrak, Çorlu ilçesinde gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Seymen, Şahbaz, Türkgücü, Önerler ve Sarılar mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlara, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019-2024 hizmet döneminde yapılacak projeler hakkında bilgi veren Başkan Albayrak, vatandaşların öneri ve taleplerini de dinledi.
BAŞKAN ALBAYRAK’TAN SARIKURT’A ZİYARET
Mahalle ziyaretlerinin ardından Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’u makamında ziyaret eden Başkan Albayrak, çalışmalar ile ilgili Ahmet Sarıkurt’tan bilgi alarak Ahmet Sarıkurt ve çalışma arkadaşlarına başarılar diledi.
BAŞKAN ALBAYRAK ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Başkan Kadir Albayrak, daha sonra Çorlu-Ergene İleri Biyolojik Atık Arıtma Tesisi ve Çorlu’da bulunan 3 mezarlıkta incelemelerde bulundu. Başkan Albayrak burada Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle mezarlıklarda gerçekleştirilen çalışmaları inceledi.
TİCARET BORSASINA ZİYARET
Başkan Albayrak incelemelerin ardından Çorlu Ticaret Borsası Başkanı Yüksel Ertan ve Meclis Başkanı Mustafa Yavuz Akın’ı ziyaret etti. Ticaret Borsasının çalışmaları hakkında Yüksel Ertan’dan bilgi alan Başkan Albayrak burada yaptığı açıklamada, “Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederiz” dedi.
TESKİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI
Başkan Kadir Albayrak gerçekleştirdiği ziyaret ve incelemelerin ardından TESKİ Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı toplantıda, gündem maddeleri görüşüldü. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın Çorlu ilçesinde gerçekleştirdiği çalışmalarda kendisine TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ve Büyükşehir Belediyesi daire başkanları da eşlik etti.

 

 

Saray Haber