Başkan Albayrak’tan Büyükyoncalı’ya yol müjdesi

Başkan Albayrak’tan Büyükyoncalı’ya yol müjdesi
Yayınlama: 29.07.2020
A+
A-

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu, vatandaşlarla bir araya geldi. Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’le yaptığı görüşme sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Albayrak, Büyükyoncalı’da ana caddenin yapımına kısa süre içerisinde başlanacağını söyledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Saray’da gerçekleştirilen yatırım ve projeleri inceledi.
VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Başkan Kadir Albayrak, sabahın erken saatinde başladığı Saray ziyaretinde Çukuryurt, Küçükyoncalı, Safaalan ve Çayla mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla mahallelerin ihtiyaçları hakkında sohbet eden Başkan Albayrak, yaklaşan Kurban Bayramı ile ilgili iyi dileklerini de iletti. Çukuryurt Mahalle Muhtarı Ersun Tuncel’i de ziyaret eden Başkan Albayrak, çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.
TAMAMLANAN ÇALIŞMALAR İNCELENDİ
Başkan Kadir Albayrak mahalle ziyaretlerinin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Küçükyoncalı Köprüsü ve Safaalan Mahallesi’ndeki SSB beton yolda incelemelerde bulundu.
BAŞKAN ALBAYRAK’TAN SARAY BELEDİYE BAŞKANI ERKİŞ’E ZİYARET
Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ile de bir araya gelen Başkan Albayrak, Büyükşehir ve İlçe Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen çalışmalar ve projeler ile ilgili bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi, fikir alışverişinde bulundu.

BÜYÜKYONCALI’NIN YOL YAPIM İHALESİ TAMAMLANDI

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’le görüşmesi sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Albayrak, şunları kaydetti:
“Büyükyoncalı’nın yol yapım ihalesi tamamlandı. Geçtiğimiz günlerde müteahhitle sözleşme imzalandı. Ana cadde kaldırımları ve yağmur suyu hattı ile yapılacak. Çok güzel bir cadde ortaya çıkacak. Bu çalışma tamamlandıktan sonra hızlıca ikinci bir ihaleye daha çıkacağız. Büyükyoncalı’nın 5 mahallesi bu dönem en iyi hizmeti alacak.”
GÜN TEKİRDAĞ’A, SARAY’A HİZMET ETME GÜNÜDÜR
AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ve ilçe başkanlarının Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik eleştirilerine de yanıt veren Albayrak, “Hiç kimse insanların mutsuzluğundan başarısızlığından rant elde etmeye çalışmasın. Bugün ikinci dönemimizin 480’inci günü ve önümüzde 1346 günümüz daha var. 1346 gün sonra seçimler var. Şimdi kalkıp da Ak Parti il Başkanı ve ilçe başkanlarının ilçe ilçe gezip siyaset yapmasının bir anlamı yok. İktidar onlarda, yerel yönetimde biz iktidardayız. Gün Tekirdağ’a, Saray’a hizmet etme günüdür. Biz yaptıklarımızı bugün çok rahat bir şekilde sayabiliriz. Saray’a 140 milyon TL harcadığımızı gururla söyleyebilirim. Onlar Saray’a kaç para harcadıklarını, birkaç örneği ile açıklasınlar biz de mutlu olalım. Şimdi seçim zamanı olmadığı için ilçe ilçe gezip seçim çalışması yapmanın bir anlamı yok. Şuanda herkes seçimleri düşünmeden verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmenin derdinde olmalıdır. Önümüzdeki üç sene hem Saray hem de Tekirdağ’ın tamamı çok güzel hizmetler alacak. Önümüzdeki senenin ortalarına doğru Saray Kültür Merkezi tamamlanmış olacak. Gün hizmet zamanıdır, politika zamanı değil. Ama 1346 gün sonra çıkacağız meydana hodri meydan diyeceğiz” dedi.
“SARAY’A HİZMETLERİMİZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR”
Tekirdağ il genelinde olduğu gibi Saray’da da Büyükşehir olarak çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Bugün çalışmalarımıza erken saatlerde Saray ilçesinde başladık. Saray özellikle tarım ve hayvancılık alanında en önemli ilçelerimizden biri. Biz de çalışmalarımızı bu doğrultuda devam ediyoruz.  Son olarak yapımını tamamladığımız, Safaalan Mahallesi Köy İçinde 3.330 metrekare uzunluğundaki silindirme sıkıştırılmış beton (SSB) yolumuzu ve Küçükyoncalı Köprümüzü vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İlçemizdeki çalışmalara hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber