Başkan Albayrak’tan kardeş şehir Kecskemet’e ziyaret

Başkan Albayrak’tan kardeş şehir Kecskemet’e ziyaret
Yayınlama: 20.08.2019
A+
A-


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ’ın Macaristan’daki kardeş şehri olan Kecskemet’i davet üzerine ziyaret etti.

İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI DA KATILDI
Ziyarette, Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Malkara Belediye Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı da yer aldı.
KECSKEMET BELEDİYE MECLİSİNİ ZİYARET ETTİ
Başkan Kadir Albayrak, Kecskemet’e gerçekleştirdiği ziyarette Kecskemet Belediye Meclisine de katılarak Başkan Yardımcıları Josef Kiraly ve Laslo Sipos ile bir araya geldi. Başkan Yardımcıları Kiraly ve Sipos ile çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan Albayrak, kendilerine misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür etti ve Karacakılavuz el dokuması hediye etti. Josef Kiraly ve Laslo Sipos da Başkan Kadir Albayrak ve ilçe başkanlarını şehirlerinde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirttiler.

 

Saray Haber