Başkan Çoban; ‘Yaz Okulları en önemli projemiz’

Başkan Çoban; ‘Yaz Okulları en önemli projemiz’
Yayınlama: 25.07.2015
A+
A-

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Yaz Spor Okullarını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Öğrenci ve aileleri ile sohbet eden Başkan Çoban, Yaz Spor Okulları’nın hayata geçirdikleri en önemli proje olduğunu belirterek, “Saray’ın geleceği Yaz Spor Okulları’nda yetişiyor” dedi.
yaz okulları
Saray Belediyesi’nin tarafından çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak ve sağlıklı nesiller yetiştirmek için açılan yaz spor okullarında faaliyetler devam ediyor.

SARAY’IN GELECEĞİNİ YAZ OKULLARINDA YETİŞİYOR
Belediye Başkanı Nazmi Çoban, bu yıl altıncısı düzenlenen ve 10 branşta devam eden Yaz Okulları’nı ziyaret ederek, eğitmenlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Eğitim verilen salon ve sahalarda çocuklarla bir araya gelen Başkan Çoban, sporcular ve aileleri ile sohbet etti. Yaz Okulları’nda yüzme, futbol, basketbol, voleybol, El Beceri, İngilizce, almanca, gitar, bağlama ve keman branşlarında binin üzerinde öğrenciye eğitim verdiklerini söyleyen Başkan Çoban, “Özelikle bu sene yaz okullarımıza büyük bir katılım var. Sadece yüzme kurslarımızda 500’e yakın çocuğumuz eğitim alıyor. Çocuklarımızdan ve ailelerimizden gelen bu yoğun talep yaptığımız işin ne kadar doğru ve anlamlı olduğunu bizlere gösteriyor. Her zaman ifade ettiğim gibi, Yaz Spor Okulları hayata geçirdiğimiz en önemli projemizdir. Bu projeyle Saray’ın geleceğini yetiştiriyoruz” dedi.
yaz okulları3
TESİSLEŞMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Saray Belediyesi’nin bölgede en fazla sporcu yetiştiren kulüplerden birine sahip olduğunu ve birçok branşta lisanslı spor yetiştirdiklerini ifade eden Başkan Çoban, “Saray’da sporun altyapısına ciddi katkı sağlıyoruz. Bir yandan da tesisleşme çalışmalarına devam ederek, çocuklarımıza ve gençlerimize en iyi imkânları sunmaya çalışıyoruz. Saray Belediyesi olarak amacımız çocuklarımızın hiçbir imkândan mahrum kalmadan, en iyi şartlarda spor yapabilmelerini sağlamaktır. Bunun için yakın zamanda yarı olimpik yüzme havuzu projesini hayata geçirmek istiyoruz. Bu projeyi gerçekleştirdiğimizde Saray tesisleşme konusunda çok büyük bir adım daha atmış olacaktır” dedi.
yaz okulları1
ÇOCUKLARIMIZA VE AİLELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Yapılan çalışmalar ve yatırımlar sonucu özellikle spor yapan çocukların sayısında ciddi bir artış yaşandığına dikkat çeken Başkan Çoban, bu durumun kendilerini çok sevindirdiği ancak sayının daha da artması gerektiğini vurguladı. Saray’ın spor damarının çok güçlü olduğunu ifade eden Başkan Çoban, elde edilen başarıların bunu gösterdiğini ifade ederek, “Belediyemiz yaptığı yatırım ve hizmetlerin yanında özellikle spor konusunda da ciddi çalışma yapmaktadır. Gerçekleştirilen çalışmalarımız neticesinde spor yapan çocuklarımızın sayısında ciddi artış yaşanıyor. Hedefimiz bu sayının daha da artması olacaktır. Çocuklarını Yaz Spor Okullarımıza gönderen hemşerilerimize teşekkür ediyor ve çocuklarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber