Başkan Özen’den kamu kurum kuruluşlarına ziyaret

Başkan Özen’den kamu kurum kuruluşlarına ziyaret
Yayınlama: 18.01.2018
A+
A-


Hafta sonu gerçekleştirilen Genel Kurul’da Saray Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’na yeniden seçilen Ali Özen, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte dün Saray Adliye Sarayı’nda mazbatasını aldı. Mazbatasını alan Başkan Ali Özen ve Yönetim Kurulu kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti.

ESNAF ODASI’NDAN NEZAKET ZİYARETLERİ
Saray Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Özen ve Yönetim Kurulu dün kamu kurum ve kuruluşlarına nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Saray Esnaf Odası Başkanı Ali Özen, ziyaretlerine Saray Kaymakamı Alp Arslan ile başladı. Özen ve Yönetimi ziyaretlerine Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ve Saray İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu ile devam etti.
“ESNAFLA DAYANIŞMA İÇERİSİNDE OLACAĞIZ”
Başkan Ali Özen Kaymakam Arslan’ı ziyareti ardından Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı makamında ziyaret etti. Pazar günkü kongrede yeniden yönetime seçilen Ali Özen’e önümüzdeki dönemde başarılar dileyen Nazmi Çoban, Saray’ın gelişimi adına önemli bir süreçten geçildiğini bu zaman diliminde işbirliği içerisinde ilçemizi daha da ileri taşımak için her zaman olduğu esnafla dayanışma içerisinde olacaklarını belirtti.

Saray Haber