Başkan Sevinç 15 yıllık su sorununu çözdü

Başkan Sevinç 15 yıllık su sorununu çözdü
Yayınlama: 26.06.2019
A+
A-

Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç Kıyıköy’ün 15 yıldır süren içme suyu sorununu çözdü. Yeni açılan suyu kuyusu ile içme suyu hattına saate 30 ton su basıldığını ifade eden Başkan Sevinç, “Hayata geçirdiğimiz bu çalışma ile Kıyıköy’de yaşanan su sıkıntısını minimum düzeye çektik. Önümüzdeki süreçte bir kuyu daha açarak, Kıyıköy’de yaşanan su sıkıntısına tamamen son vereceğiz” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Kıyıköy Belediye Başkanlığı görevine gelen Ender Sevinç, hayata geçirdiği çalışmalarla fark yaratmaya devam ediyor.
BAŞKAN SEVİNÇ SÖZÜNÜ YERİNE GETİRDİ
Seçim çalışmaları sürecinde Kıyıköylülere içme suyu sıkıntısını çözme sözü veren Başkan Sevinç, sözünü yerine getirdi. Kıyıköy Vezirtepe Mevkii’nde başlatılan sondaj çalışmalarını kapsamında 220 metre derinlikte içilebilir temiz suya ulaşıldı. Saate 30 ton su basma kapasitesi olan kuyundan çıkan su, beldenin içme suyu hattına bağlandı. Başkan Sevinç’in hayata geçirdiği bu çalışma ile birlikte Kıyıköy’de yaşanan su sıkıntısı asgari düzeye inmiş oldu.
“SAĞLIKLI İÇME SUYUNA ULAŞMAK TÜM VATANDAŞLARIMIZIN EN DOĞAL HAKKI”
Daha yaşanılabilir bir Kıyıköy için çalışmaya devam ediyoruz diyen Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç, “Kıyıköy yıllardır, özelikle de yaz aylarında, içme suyu sıkıntısı yaşıyordu. Seçim döneminde hemşehrilerime bu sıkıntıyı çözmenin sözünü vermiştim. Göreve başlamamla birlikte bu meseleye hızlıca el attık. Vezirtepe Mevkii’nde başlattığımız sondaj çalışmalarında 220 metrede içilebilir temiz suya ulaştık. Saate 30 ton su basma kapasitesi olan bu kuyudan hattımıza su vermeye başladık. Bu çalışmamız Kıyıköy’de yaşanan su sıkıntısı minimum düzeye çekmiş olsa da tam anlamıyla sona erdirmedi. Önümüzdeki süreçte yeni bir kuyu açmanın planlarını yapıyoruz. Talebe cevap veren, kaliteli ve sağlıklı içme suyuna ulaşmak tüm vatandaşlarımızın en doğal hakkı. Trakya’nın parlayan yıldızı Kıyıköy’ü daha yaşanabilir ve daha çağdaş bir belde haline getirmek için bütün gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

nevşehir escort bayan

Saray Haber