Başkan Sevinç eğitimin yanında

Başkan Sevinç eğitimin yanında
Yayınlama: 13.09.2019
A+
A-


Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılının ilk günü beldedeki bütün okulları ziyaret etti. Öğrencilere kırtasiye yardımında bulunan Sevinç, öğretmenleri de unutmadı.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç, yeni eğitim ve öğretim yılının ilk gününde öğrencilerin ve öğretmenlerin mutluluğuna ortak oldu.
İSTEK VE ÖNERİLERİ DE DİNLEDİ
Beldedeki ilk ve ortaokul ile Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Başkan Sevinç, bütün sınıfları gezerek öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.  Öğretmenleri de unutmayan Başkan Sevinç, öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim etti. Okul idarecilerinden okullara ilişkin bilgiler de alan Başkan Sevinç, istek ve önerileri de dinledi.
“EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRECEK”
Belediyenin imkânları doğrultusunda eğitime desteğin süreciğini dile getiren Başkan Sevinç, “Öncelikle çocuklarımızın, ailelerinin, öğretmen ve yöneticilerimizin yeni eğitim ve öğretim yılını kutluyorum. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Belediye olarak geleceğimize sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Saray Haber