Başkan Sevinç yeni itfaiye aracını teslim aldı

Başkan Sevinç yeni itfaiye aracını teslim aldı
Yayınlama: 14.02.2020
A+
A-

Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç, belediye bünyesine itfaiye aracı kazandırdı. Başkan Sevinç hibe olarak alınan itfaiye aracının hayırlı olmasını temenni etti.

Kıyıköy’ün sorunlarını kalıcı olarak çözmeye çalışan Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç, bir yandan da belediyenin araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.
“HAYIRLI OLSUN”
Hibe olarak Kıyıköy Belediyesi’ne kazandırdığı itfaiye aracını teslim alan Başkan Sevinç, Kıyıköy için çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Kıyıköy’e hızlı ve etkin bir şekilde hizmet etmek için araç filosunu büyüttüklerini ve geliştirdiklerini söyleyen Başkan Sevinç, “Beldemizde ve çevrede meydana gelebilecek yangınlara hızlı ve etkili bir şekilde müdahale etmek için son teknoloji ile donatılmış olan itfaiye aracımızı belediye bünyemize kazandırdık. Kıyıköyümüze hayırlı uğurlu olsun” dedi.
6 TON SU, 400 LİTRE KÖPÜK ALIYOR
Aracın teknik özellileri hakkında da bilgi veren Başkan Sevinç, “Mercedes Axor marka itfaiye aracımız son teknoloji ile donatılmış durumda. Aracımızın 15 metre merdiven yüksekliği, 6 ton su ve 400 litre köpük kapasitesi var. Bunların yanında aracımızda kurtarıcı, kaldırıcı ve parçalayıcı ekipmanlarda mevcut. 800-900 bin TL değerindeki bu araç belediyemizin ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayacaktır” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber