Başkanlar vatandaşın ‘doğal gaz mutluluğuna’ ortak oldu

Başkanlar vatandaşın ‘doğal gaz mutluluğuna’ ortak oldu
Yayınlama: 22.12.2017
A+
A-

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ile birlikte Saray ilçe merkezinde doğal gaz kullanmaya başlayan vatandaşlara hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Albayrak doğal gaz ile Saray’ın çocuklarının temiz bir geleceğe kavuştuğunu ifade ederken Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’da, doğal gazla birlikte Saray’ın geleceğe güvenle baktığını belirterek, “Saray’ımızı Büyükşehir Belediye Başkanımızla yaptığımız yoğun çalışmalar sonunda doğal gaza kavuşturduk” dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Ayaspaşa Mahalle Muhtarı Remzi Ergin, Yeni Mahalle Muhtarı Mustafa Gündüz ve Pazarcık İbrahim Bostancıoğlu il birlikte Yeni Mahalle ve Pazarcık Mahallesinde doğal gaza geçen haneleri ziyaret etti.
HAYIRLI OLSUN
Dün saat 16.00’da Yeni Mahallede Mesut Kabaağaç’ın, Pazarcık Mahallesi’nde de İbrahim Bostancıoğlu’nun hanelerini ziyaret eden Başkan Albayrak ve Çoban, vatandaşlara hayırlı olsun dileğinde bulundular.

ÇOCUKLARIMIZA GÜZEL BİR GELECEK BIRAKACAĞIZ

Saray’ın doğal gaza kavuşmasından duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Albayrak, “Doğal gaz Saray’ımıza hayırlı olsun. Doğal gazla birlikte çocuklarımıza tertemiz güzel bir geleceği olacak. Çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak bizlerin en büyük mutluluğudur” dedi.
SARAY’IN GELECEĞİ PARLAK
Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’da, doğal gazla birlikte Saray’ın geleceğe güvenle baktığını belirterek, “Saray’ımızı Büyükşehir Belediye Başkanımızla yaptığımız yoğun çalışmalar sonunda doğal gaza kavuşturduk. Yalan yanlış haberlere, yaratılmak istenen olumsuz algıya karşın doğal gaz ateşini yaktık. Her zaman ifade ettiğim gibi altyapısı tamamen yenilen, üst yapıda da atılım içinde olan Sarayımızın geleceği çok parlak” dedi.
BAŞKANLARA TEŞEKKÜR ETTİLER
Doğal gaz kullanmaya başlayan vatandaşlarda Büyükşehir ve Saray Belediyesi’ne doğal gazın ilçemize kazandırılması sürecindeki yoğun çabalarından dolayı teşekkür ettiler.

 

 

 

 

 

 

Saray Haber