Belinde silah, elinde sopa, sorsan gazeteci!

Belinde silah, elinde sopa, sorsan gazeteci!
Yayınlama: 13.10.2017
A+
A-

Saray’da yayın yapan ve adı daha önce de çeşitli skandallarla gündeme gelen yerel bir gazetenin imtiyaz sahibi Tekin S., daha önce tartıştığı Moharem H. İsimli vatandaşın mekanını bastı. Kamera kayıtlarında elinde silah ve sopa ile Yeni Mahalle Rüzgar sokaktaki Moharrem H.’ye ait mobilya mağazasına geldiği görülen Tekin S.’nin belindeki tabancayı çıkararak Moharem H.’ye ateş ettiği de kayıtlara yansıyor.

Daha önce de çeşitli skandallarla gündem olan gazete sahibi Tekin S., bu kez elinde sopa, belinde silahla mekan basarak adından söz ettirdi.
ÖNCE TARTIŞTI, SONRA MEKAN BASTI
Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre Saray’da mobilya mağazası işleten Moharem H. İle gazete sahibi Tekin S., Tarık Akan Caddesi’nde karşılaştı. Daha önce Tekin S.’nin gazetesinde yazdığı bir yazı yüzünden ikili arasında tartışma çıktı. Kısa sürede yumruklaşmaya dönüşen tartışma esnasında Tekin S., belindeki silahı çıkarıyor ve bunu gören Moharem H. olay yerinden uzaklaşıyor.

HIRSINI ALAMADI!
Moharem H. ile kavga eden Tekin S., hırsını alamadı ve Moharem H.’ye ait Yeni Mahalle Rüzgar sokaktaki mobilya mağazasına gitti. Kamera kayıtlarında elinde sopayla Moharem H.’ye ait mekana geldiği görülen Tekin S., kendisini görünce koşmaya başlayan Moharem H.’nin peşinden belindeki silahı çıkartarak ateş etmeye başlıyor.
HASTANELİK OLDU!
Kendisini görünce koşmaya başlayan Moharem H.’ye ateş eden Tekin S., daha sonra kameranın kadrajından çıkıyor. Olayın bundan sonrası ise kamera kayıtlarına yansımıyor. Ancak edinilen bilgiye göre olayın sonrasında Moharem H. ile kendisine ateş eden Tekin S. arasında kavga başlıyor. Kavgaya Moharem H.’nin yanından çalışan bir kişi de dahil olunca, ikili Tekin S.’yi hastanelik oluncaya kadar dövüyor.
OLAYIN ÖNCESİ DE VAR!
Tekin S. ile Moharem H. arasında yaşanan ve sonu silahla mekan basmaya kadar varan olayın aslında öncesi de var. Sahibi olduğu gazetede Saray’da faaliyet gösteren bir eğitim kurumu ve sahibi kadın hakkında çeşitli iddialarla haber yapıp yazılar yazan Tekin S., bununla yetinmeyerek bahse konu eğitim kurumu sahibi kadın için kavga ettiği Moharem H. ile yasak aşk yaşadığını ifade eden bir köşe yazısı yazdı. Yazısında ‘Ahlaksız’ gibi ifadelerle kadını ve Moharem H.’yi hedef gösteren Tekin S., işi mekan basmaya kadar götürdü.
MOHAREM H. ŞİKAYETÇİ OLDU
Öte yandan dün yaşanan olayın ardından Tekin S. tarafından mekanı basılan ve silah çekilen Moharem H., Tekin S.’den şikayetçi oldu. Edinilen bilgiye göre ifadeye çağrılan Tekin S., hastanede yattığı için ifade vermeye gidemedi.

Saray Haber