Best buddyler ebru sanatını deneyimledi

Best buddyler ebru sanatını deneyimledi
Yayınlama: 17.02.2020
A+
A-

Saray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Best Buddies Ekibi, Saray Halk Eğitim Merkezinde geleneksel sanatlardan ebru sanatını deneyimledi. Best Buddies Saray ekibi öğretmen ve öğrencileri,  ebru çalışması ile keyifli vakit geçirdi.

Saray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Best Buddies ekibi, Saray Halk Eğitim Merkezinde geleneksel sanatlardan ebru sanatını deneyimledi. Best Buddies Saray ekibi öğretmen ve öğrencileri Saray Halk Eğitim Merkezi Sanat ve Tasarım Öğretmeni Funda Kır Gökner eşliğinde ebru çalışması gerçekleştirdi.
BEST BUDDYLER YILDA 4 ETKİNLİĞE BERABER KATILACAK
Best Buddies Turkey, zihinsel ve gelişim engelli bireyler ile gönüllülerin arkadaşlık projesini Saray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi iki yıldır ilçemizde yürütmektedir. Bir öğretim yılı sürecek olan sosyal entegrasyon projesi süresince buddyler; ayda 2 kez yüz yüze, haftada 1 kez sosyal medyadan iletişim kuracak ve okul projesi kapsamında yılda 4 etkinliğe bir arada katılacaklar. Haziran ayında ise eşleşen ve eşleşmeyen tüm gönüllüler uluslararası sertifikalarını alarak çalışmadaki aktif sorumluluklarını tamamlayacaklar.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber