Beyza Adalı Saray Streetball Turnuvası başladı

Beyza Adalı Saray Streetball Turnuvası başladı
Yayınlama: 26.07.2019
A+
A-

Beyza Adalı Saray Streetball Turnuvası bugün saat 16.30’da başladı. 26-28 Temmuz tarihleri arasında 3 gün sürecek olan Beyza Adalı Saray Streetball Turnuvası, renkli ve çekişmeli geçen maçlarla nefesleri kesecek.

Saray Belediyesi efsanevi Streetball turnuvası başladı. 3 gün sürecek olan Beyza Adalı Saray Streetball Turnuvası karşılaşmaları Atatürk Ortaokulu Bahçesi’nde yapılıyor. Küçükler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler olmak üzere 4 kategoride 47 takımın mücadele edeceği turnuvada, ilk gün Büyükler kategorisinde A potasında açılış maçı Kulis ile Havuzbaşı takımları arasında oynandı. Küçükler kategorisinde B potasında Crazy Wolves ile Yamyam Tayfası karşı karşıya geldi.
BAŞLANGIÇ ATIŞINI BAŞKAN V. ÜNAL YAPTI
Beyza Adalı Saray Streetball Turnuvası’nın başlangıç atışını Saray Belediye Başkan V. Fuat Ünal yaptı. Açılışta kısa bir konuşma yapan Başkan V. Fuat Ünal, “ 22. Streetball turnuvamızın hiç aklımızdan çıkmayan Beyza Adalı anısına yapılması turnuvamıza daha özel bir anlam katmıştır. Saray Belediyesi olarak sportif akviteleri her zaman ön planda tutuyoruz. Gençler ve sporun bir arada oluşuna dair organizasyonları Saray’ın gençlerine daha geniş imkanlarla sunmak üzere çalışmalarımız sürecektir. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Saray Haber