Binlerce Saraylı iftar sofralarında buluştu

Binlerce Saraylı iftar sofralarında buluştu
Yayınlama: 12.06.2018
A+
A-


Saray Belediyesi ilçenin farklı noktalarında düzenlediği iftar programlarında binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturdu. Göçerler ve Beyazköy Mahalleri ile Yakamoz Sokak ve Pazar Yerinde düzenlenen iftar programlarında 5 bin Saraylı bir araya geldi. Saray Belediyesi son iftar programını yarın akşam (Çarşamba) Büyükyoncalı Mahallesi’nde düzenleyecek.

Göçerler ve Beyazköy Mahalleri ile Yakamoz Sokak ve Pazar Yerinde iftar sofraları kuran Saray Belediyesi binlerce vatandaşı bir araya getirdi.
KİMLER KATILDI?
Pazar yerinde perşembe akşamı düzenlenen ve katılımın en yoğun olduğu iftar programında Saray Kaymakam V. Ali Yıldırım, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Adem Dalgıç, CHP Saray İlçe Başkan V. Akın Aytaç, Saray Müftüsü Abdullah Eroğlu, Saray Gençlik ve Spor Müdürü Fehmi Çüren, Saray Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri ve mahalle muhtarları Saray halkıyla bir araya geldi. Müftü Abdullah Eroğlu’nun okuduğu dualarla başlayan iftar programında Saray halkı aynı sofrada oruç açmanın mutluluğunu paylaştı.
BAŞKAN ÇOBAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERDİ
Binlerce Saraylıyı iftar sofrasında bir araya getiren Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. İftar yemeğine katılan tüm davetlilere teşekkür eden Başkan Çoban, “Ramazan ayının dünya insanlığına, barışa ve kardeşliğe katkı sağlamasını diliyorum. Barışın, kardeşliğin ve bir arada yaşama kültürünün hâkim olduğu ilçemizde, böyle anlamlı sofralarda buluşmak dileğiyle şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyorum” dedi.
Binlerce Saraylının katıldığı program iftar yemeği sonrası dualar eşliğinde sona erdi.
SON İFTAR BÜYÜKYONCALI’DA
Ramazan ayında ilçenin farklı noktalarında düzenlediği iftar programları ile takdir toplayan Saray Belediyesi, son iftar organizasyonunu Büyükyoncalı Mahallesi’nde gerçekleştirecek. Yarın akşam (Çarşamba) düzenlenecek iftar programında Büyükyoncalılar Belediye Meydanında kurulacak iftar sofralarında buluşacak.

Saray Haber