Bisikletseverler uçurtma şenliğinde buluştu

Bisikletseverler uçurtma şenliğinde buluştu
Yayınlama: 04.09.2018
A+
A-


Saray Belediyespor Bisiklet Kulübü, 2 Eylül Pazar günü Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Geleneksel Bisiklet Şenliği ve 3.Uçurtma Şenliğine katıldı. Zafer için pedal çeviren bisiklet tutkunları, uçurtma şenliğinde keyifli anlar yaşadı.

BİSİKLET TUTKUNLARI ZAFER İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER
Saray Belediyespor Bisiklet Kulübü, 2 Eylül Pazar günü Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Geleneksel Bisiklet Şenliği ve 3. Uçurtma Şenliğine katıldı. Bu yıl ilki gerçekleştirilen Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen Bisiklet Şenliği’nde bin bisiklet tutkunu 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla pedal çevirdi. Saat 16.00’da Cumhuriyet Meydanı Belediye Binası önünde start alan Bisiklet Şenliği Kuşbahçe mevkiinde son buldu. Festivalde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve bin bisiklet tutkunu Uçurtma Şenliği’nin yapılacağı alana kadar pedal çevirdi.
UÇURTMALAR GÖKYÜZÜNDE DANS ETTİ
Bisiklet Şenliği’nin ardından saat 17.00’da Uçurtma Şenliği gerçekleştirildi. Uçurtma şenliğinde binlerce uçurtma gökyüzünde buluştu. Gökyüzünde dans eden uçurtmalar Çerkezköy semalarını renklendirdi. Uçurtma Şenliğinde eğlenceli vakit geçiren Saray Belediyespor Bisiklet Kulübü, unutulmaz bir gün yaşadı.

 

 

Saray Haber