Bu hafta deplasmandayız

Bu hafta deplasmandayız
Yayınlama: 10.10.2014
A+
A-

Tekirdağ 1. Amatör Küme B. Grubu’nda mücadele eden Saray Belediyespor, Çukuryurtspor ve Küçükyoncalıspor 3. Hafta mücadelelerinde sahaya çıkıyorlar. Lige iyi başlangıç yapan temsilcilerimiz bu hafta deplasmanda mücadele ederken, Saray Belediyespor Ahimehmetspor’la, Çukuryurtspor Ergenegücü Ulaşspor’la, Küçükyoncalıspor’da Çorlu Aslanspor’la karşı karşıya gelecek.
bu hafta deplasmandayız
Lige fırtına gibi başlayan Saray Belediyespor, Çukuryurtspor ve Küçükyoncalıspor ligin 3. haftasında 3 puan parolası ile sahaya çıkacaklar.

MAÇLAR ERGENE VE ÇORLU’DA OYNANACAK
Haftanın ilk maçında Çukuryurtspor deplasmanda Ergenegücü Ulaşspor’la karşı karşıya gelecek. 12 Ekim Pazar günü saat 12.00’de başlayacak maç Ergene Sahası’nda oynanacak. Günü ikinci maçında ise Küçükyoncalıspor deplasmanda ligin güçlü takımlarından Çorlu Aslanspor’a konuk olacak. Çorlu Belediye Stadı’nda oynanacak zorlu maç Pazar günü saat 13.00’de başlayacak. Günü son maçında ise lig lideri Saray Belediyespor grubun son sırasında bulunan Ahımehmetspor’a konuk olacak. Pazar günü saat 14.30 başlayacak mücadele Ergene Stadı’nda oynanacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber