Büyükşehir’den ‘Ne ses var ne seda’

Büyükşehir’den ‘Ne ses var ne seda’
Yayınlama: 13.07.2018
A+
A-

Gazetemizin 17 Nisan 2018 tarihili 568. sayısında Saray İlçe Merkezi’nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı caddelerin içler acısı halini gündeme getirmiş ve Büyükşehir Belediyesi’ne ‘Bu caddeler ne zaman yapacaksınız?’ diye sormuştuk. Bu haberin üzerinden 3 ay geçmesine, asfaltlama sezonunun da ortalarına gelinmesine rağmen, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden yol yapımı konusunda ‘Ne bir ses var ne de seda.’ 2018 yılı içinde Saray İlçe Merkezi’nde yol ve kaldırım çalışması yapmayan Büyükşehir Belediyesi’nden, Saraylı vatandaşlar umudu kesmiş durumda.

Gazetemizin Nisan 2018 tarihili 568. sayısında “Büyükşehir bu caddeleri ne zaman yapacak?’ başlığıyla yayınladığımız haber şu şekilde:
“Saray İlçe Merkezi’nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Vize, Çerkezköy(Bağlar – Galata D eresi arası), Millet, Fatih, Güneş ve Hürriyet Caddelerinin hali içler acısı durumda. Hava koşullarının 15 gündür iyi gitmesine karşın bu caddelerde Büyükşehir Belediyesi’nin hiçbir çalışma yapmaması vatandaşların tepkisine neden oluyor.
Havaların ısınmasıyla birlikte Saray’da yaşayan vatandaşların yol talebi tekrar gündeme gelmeye başladı.
ANA CADDELER NE ZAMAN ASFALTLANACAK?
Saray Belediyesi Nisan ayı başı ile birlikte sahaya inerken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin yol çalışmalarına başlamaması dikkat çekti.  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ve trafik yoğunluğunun bir hayli yoğun olduğu Vize, Çerkezköy(Bağlar – Galata Deresi arası), Fabrika(Yeni Hastane) Güneş, Millet ve Hürriyet Caddesi uzun zamandır asfaltlanmayı bekliyor.
GÜNEŞ VE MİLLET CADDESİ’Nİ ARAÇLA GEÇMEK BİR HAYLİ ZOR
Özelikle Güneş ve Millet Caddesi’nde evi ve dükkanı bulunan vatandaşlar yolların bozuk olmasından bir hayli şikayetçi. Ağır tonajlı kamyonların da kullanması nedeniyle Millet Caddesi’nde oluşan göçük ve çukurlardan dolayı cadde de araç kullanmak neredeyse imkansız hale gelmiş durumda.

BİR AN ÖNCE YAPILMALI
Saraylılar, geçtiğimiz yıl Çerkezköy, İstanbul, Saray, Ayvacık, Tarık Akan ve Mezarlık Caddelerini asfalt ve beton kullanarak tamamlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden, sorumluluğunda olan caddeleri biran önce yapmasını bekliyor.”

Saray Haber