Çerkezköy-Lüleburgaz Doğa Yönetimi basınla buluştu

Çerkezköy-Lüleburgaz Doğa Yönetimi basınla buluştu
Yayınlama: 11.02.2020
A+
A-

İTÜ Doğa Koleji Çerkezköy-Lüleburgaz Kampüsü 8 Şubat 2020 tarihinde Lüleburgaz kampüsünde düzenledikleri kahvaltı organizasyonu ile basın mensuplarıyla bir araya gelerek soruları yanıtladı.

“DEĞİŞEN YÖNETİM İLE DAHA GÜÇLÜ ADIMLAR ATACAĞIZ”
Yerel basın mensupları ile birlikte gerçekleştirilen organizasyonda geçtiğimiz günlerde yönetimin değiştiğine dair çıkan haberler ile ilgili de açıklamalarda bulunuldu. Yeni Kurucu Hakan Yiğit “Eğitim kalitesi ve kendine özgü eğitim modelleriyle 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılında hizmete giren Lüleburgaz Doğa Koleji ve 2018-2019 eğitim-öğretim yılında hizmete giren Çerkezköy Doğa Koleji’nin değişen yönetim ile daha güçlü adımlar atacağını” dile getirdi. Çerkezköy-Lüleburgaz Kurucusu Hakan Yiğit, Genel Müdür Rauf Akan, kampüs müdürleri ve halkla ilişkiler biriminin yer aldığı kahvaltı da Çerkezköy ve Lüleburgaz kampüsünün inşaat aşamasından itibaren ortaklık yapısı içerisinde bulunduğunu ancak bu sürede yalnızca yatırımcı pozisyonunda yer aldığını belirten Yiğit “yaşanılan süreçlerin tamamen bittiğini, Doğa Koleji’nin İTÜ ile daha da güçlendiğini aynı zamanda Çerkezköy ve Lüleburgaz için de yepyeni yönetim anlayışıyla yollarına devam edeceklerini önemle vurguladı.
ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMEN ÖN PLANDA
Çerkezköy-Lüleburgaz Doğa Koleji Genel Müdürü Rauf Akan, hedeflerinden de bahsederek öğrenciler için sunmak istedikleri daha geniş projelerinin olduğunu, önceliklerin öğrenci-öğretmen-personel-müdürler ve en son kurucunun yer aldığı konusuna dikkat çekti.

Çerkezköy kampüsü kurucu temsilcisi Hüseyin Daş yeni gelişen süreçler ile ilgili velilerin de desteği ile başarıdan başarıya koşacaklarını, ayrıca önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan bursluluk sınavına olan yoğun talepten memnun olduklarını, Lüleburgaz ve Çerkezköy kampüsünün her aşamasında bulunduğunu, Doğa markası çatısı altında olmaktan mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi.
GÜÇLÜ YAPI İLE YOLA DEVAM
Son olarak gazetecilerin sorularına yanıt veren Hakan Yiğit ve Rauf Akan eğitime verdikleri önem ile öğrencilerin başarılarına destek olacaklarına, tüm sıkıntılı süreçlerin geride kaldığını, Doğa’nın eğitim içerikleri İTÜ markası ile birleşerek çok daha ileride olacağını ve süreçlerin veli-öğrenci-öğretmen ve personeller için hayırlı olması temennisinde bulundu. Kahvaltı sonrası katılım sağladıkları için tüm basın mensuplarına teşekkürlerini ilettiler.

 

 

 

 

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber