Çerkezköy TSO Yönetiminden birlik mesajı

Çerkezköy TSO Yönetiminden birlik mesajı
Yayınlama: 10.10.2018
A+
A-


Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Ba
şkanı Süleyman Kozuva Yönetim Kurulu Üyeleri, bir dizi ziyarette bulundu.

ÇERKEZKÖY TSO YÖNETİMDEN KAYMAKAM ÜNLÜSOY’A ZİYARET
Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Seçkin, Mehmet Danyeli, Ayhan Arslan, Mustafa Ogün Asıl, Mehmet Çetin, Metin Taşdelen ve Rasim Bilgen eşlik etti. Oda heyeti, ilk olarak Kapaklı ’ya yeni atanan Kaymakam Mustafa Ünlüsoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Kozuva, Kaymakam Ünlüsoy’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Bölgemize hoş geldiniz. Kapaklı, hem sanayi hem de nüfus bakımından oldukça hızlı gelişen ve büyüyen bir ilçemiz. İlçemiz için gerçekleştireceğiniz çalışmalarda Oda olarak destek vermeye hazırız” sözlerini kaydetti.
“ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI İLÇELERİMİZE DEĞER KATIYOR”
Oda heyetinin ziyaretinden oldukça mutlu olduğunu belirten Kaymakam Ünlüsoy da “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, birçok il odasından büyük bir oda. Çalışkanlığıyla da ilçelerimize değer kattığına ve ileride birçok odayı da geride bırakacağına inanıyorum” diyerek birlikte çalışmanın hem ilçe hem de bölge için yararlı olacağının altını çizdi. Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.
BAŞARILAR DİLEDİLER
Oda heyeti ardından Kapaklı Mal Müdürü İlhami Taşkın’ı ziyaret ederek, yeni görev yerinde başarılarının daim olmasını diledi.
“İŞ BİRLİĞİNE HAZIRIZ”
Taşkın’a yapılan ziyaret sonrasında ise Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Oda heyeti burada da “İlçemiz için yapılacak her türlü çalışmada desteğe ve iş birliğine hazırız” mesajını verdi. Sevgi, Oda heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla sona erdi.

Saray Haber