CHP: Sokak dedikodularının haber değeri yoktur

CHP: Sokak dedikodularının haber değeri yoktur
Yayınlama: 13.11.2020
A+
A-

CHP Saray İlçe Başkanlığı’ndan, Saray’da yayın yapan bir yerel gazetede ‘CHP teşkilatlarında yenilemeye mi gidiyor?’ başlığıyla yayımlanan habere yanıt geldi. Söz konusu haberin ciddiyetsizce kaleme alındığını belirten CHP Saray İlçe Başkanlığı, “5N1K’sı olmayan, asparagas haberler ve sokak dedikoduları ile yazılan yazıların bizlerin ve üyelerimizin nazarında hiçbir geçerliliği ve haber değeri yoktur” açıklamasında bulundu

CHP Saray İlçe Başkanlığı’nın açıklaması şu şekilde:

“Cumhuriyet Halk Partisi’nin kıymetli üyeleri;

Bilindiği üzere Süleymanpaşa İlçe Başkanı’mız Sn. İlker Yağcıoğlu Genel Merkezimiz tarafından görevden alınmıştır. Gerekçeli karar ise henüz açıklanmamıştır.

Konuyla ilgili olarak ilçemizde yayın yapan bir gazetecinin de merak ve beklenti içerisinde olduğunu gülümseyerek seyretmekteyiz.

Bakınız kendisi konu ile alakalı olarak ne diyor:
‘CHP Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu 10 Kasım gecesi saat 02:00’da bir operasyonla görevden aldı.  CHP’de başlayan gece operasyonu, acaba diğer ilçelere de ne zaman gelecek.

Edinilen bilgilere göre, CHP Genel Merkezi talimatı ile başarısız olan ilçe başkanları görevden alınacakları gelen bilgiler arasında. Hal böyle iken, Saray İlçe Teşkilatın da bir başarısızlık aşikar. Saray Saray olalı böyle başarısız bir döneme şahit olmamıştır. Saray İlçe Teşkilatındaki başarısızlık, kısmı partililer tarafından da Parti Genel Merkezi’ne rapor edilmiş ve bu rapor üzerine İlçe Teşkilatında yeniden yapılandırmaya gidileceği söylentileri Ankara kulislerinde yankılamakta.  Bunun akabinde Tekirdağ’ın birkaç ilçesinde,  CHP İlçe Örgütlerinde değişiklik yapılacağı öğrenildi.’

Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki Süleymanpaşa ilçe başkanımız, İl başkanlığı tarafından değil Genel Merkez tarafından görevden alınmıştır. Yazılan yazıda ise İl Başkanlığı olarak verilmiştir. Bu sebeple yazılan yazının ciddiyetsizliği ortadadır.

Yazılan yazıların haber değeri taşıması açısından kaynağını açıklamasını rica edeceğiz fakat bir kaynak gösteremeyeceğini de biliyoruz. 5N1K’sı olmayan, asparagas haberler ve sokak dedikoduları ile yazılan yazıların bizlerin ve üyelerimizin nazarında hiçbir geçerliliği ve haber değeri yoktur.

Yazıda bir başarısızlıktan bahsedilmiş, ilçe başkanımızın ve bazı yöneticilerimizin de içinde bulunduğu yönetim kurulu Saray’da son yapılan yerel seçimlerde 18.743 oy almış, Büyükşehir’e 20785 üzeri oy kazandırmış, 16 kişilik ilçe belediye meclisine 13 temsilci yollamıştır. İlçe kongresinde 4 merkez mahalle olmak üzere birçok mahallede üyeler tarafından geçer oy alarak göreve gelmiştir. CHP Tekirdağ İl Yönetiminde Saray ilçesi, tarihinde ilk kez 2 asil üye ile temsil edilmesi sağlanmıştır. Birçok sosyal sorumluluk projelerinde yer almış, halk ve esnaf ile bağını hiçbir zaman koparmamış, yaptığı basın açıklamaları ile Saray Halkının haklarını koruyan tutumunu hiçbir zaman bozmamıştır.

Başarı veya başarısızlığın ölçüsünün bir takım kişilerin yaptığı sokak dedikodularının değil, sayıların ve icraatların doğrultusunda değerlendirilmesinin doğru olacağını düşünmekteyiz.

Kuruluşun ve kurtuluşun partisi olan CHP her seçim dönemi öncesi bu şekilde yıpratılmaya çalışılmaktadır. Yardakçıların ve kendi menfaatleri uğruna partimizi yıpratmaya çalışanların attığı iftiralar ve kaleme aldığı bu asılsız iddialar ne partimize ne de partimizin yerelde temsilcisi olan İlçe teşkilatımıza zarar veremez. Partimiz gücüne güç katarak iktidar yürüyüşüne devam edecektir.

İlçe teşkilatımız olarak ziyaretlerimize, basın açıklamalarınız ve çalışmalarımıza yorulmadan devam edeceğiz.

Değerli üyelerimizin bilgilerine sunarız.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber