CHP’de tutanak şoku

CHP’de tutanak şoku
Yayınlama: 15.10.2019
A+
A-

Kongre sürecine hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Saray İlçe Başkanlığı’nda tutanak şoku yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, CHP Tekirdağ İl Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet dün akşam CHP Saray İlçe Başkanlığında incelemede bulundu. Mevcut yönetiminin aldığı kararları inceleyen İl Yönetim Kurulu Üyeleri, bazı kararların yeter sayısı olmadan 5-6 üyenin imzası ile alındığını tespit etti. İnceleme sonrası tutanak hazırlayan İl Yönetim Kurulu Üyeleri Saray’dan ayrıldı. CHP Tekirdağ İl Yönetim Kurulunun hazırlanan tutanağı inceledikten sonra CHP İlçe Yönetimi hakkında kararını açıklaması bekleniyor.

İddialar ve yaptığımız haber sonrası CHP Saray İlçe Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Haberimizin gerçeği yansıtmadığının iddia edildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“15.10.2019 tarihinde yerel gazetelerimizden birinde çıkan “CHP’DE TUTANAK ŞOKU” başlıklı haber gerçeği yansıtmamaktadır. İl Yönetimimiz tarafından rutin olarak ve tüm ilçelerde yapılan denetlemeler, çarptırılarak ve gerçek dışı söylemler eklenerek servis edilmiştir. Bilmenizi isteriz ki CHP Saray İlçe Yönetimi dün olduğu gibi bugünde dimdik ayaktadır ve dürüst, adil, Büyük Atatürk’ün izinde görevini yapmaya kararlı bir şekilde devam etmektedir. Bu tür haberler iktidara yürüyen CHP’nin yolunu kesmek isteyen kimseler ve gruplar tarafından bilinçli olarak çıkarılmaktadır. Bilginize sunar, iyi günler dileriz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber