Doğalgaz başlıyor!

Doğalgaz başlıyor!
Yayınlama: 09.05.2016
A+
A-

Saray Doğalgaz Hattı İnşaatı’nda ihaleyi kazanan firma yetkilileri Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı makamında ziyaret etti. Şantiye alanı belirlenmesi ve doğalgaz hattı inşasında çalışacak işçilerin barınması gibi konuların konuşulduğu toplantıda, kazı çalışmalarının 15 gün içerisinde başlayacağı belirtilerek, Saray’ın 2017 yılında doğalgaz’a kavuşacağı müjdesi verildi.

dolağgaz geliyorSaray Belediyesi’nin yoğun çabaları sonucu mutabakata varılan doğalgaz hattının döşenmesine bu ay içerisinde başlanacak. Şehir şebeke hatlarının yılsonuna kadar bitirilmesi plan kapsamında.
FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU
Doğalgaz hattı çalışmalarını yürütecek olan firma yetkilileri, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen toplantıya Saray Belediye Başkan Yardımcıları Dilaver Perçin ve Arif Naci Öngören de katıldı. Toplantıda Saray’da çalışmalarını yürütecek olan firmanın temel ihtiyaçlarının karşılaması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
ALTI AYDA BİTİRLECEK
İhale şartnamesinde altı aylık bir çalışma aralığı bulunsa da, şebeke hattını daha kısa sürede bitirmeyi hedeflediklerini belirten yetkililer, Saray’ın ihtiyacı olan doğalgaza bir an önce kavuşması için yoğun bir çaba içerisinde olacaklarını ifade ettiler.
HER TÜRLÜ KATKIYI SUNACAĞIZ
Başkan Nazmi Çoban, firma yetkililerine kolaylıklar dileyerek çalışmaların hızlı ve aksamadan yürütülmesi için Saray Belediyesi’nin her türlü katkıyı sunacağını söyledi.
ALTYAPI ÇALIŞMALARIMIZ DEVRİM NİTELİĞİNDE
Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban yaptığı açıklamada şu şekilde konuştu:
“Yapılan yatırım ve çalışma bir şehrin yaşantısı için adeta devrim niteliğinde. Evet, bu çalışmalar sırasında halkımızın ayağına çamur da bulaştı. Verdiğimiz geçici rahatsızlıktan ötürü özür dileriz. Ancak şunu da ifade etmek isterim ki inatla, ısrarla, yılmadan her yerde bu çalışmaların gerekliliğini anlattık.
ŞİKAYET DÖNEMİ GERİDE KALIYOR
Bundan birkaç yıl öncesini anımsayın. Halkımız şikayet ettiği şeyler nelerdi? Üst katlara su çıkmıyor, yağmurlu havalarda suyumuz bulanık akıyor, yeni yapılan inşaatlarda kanalizasyon altyapısı köhnediği için hattı bile bulamıyoruz, kışın kömür yakıldığı için zehir soluyoruz. Ve daha nicesi. Şimdi ilçemizin içme suyu ve kanalizasyon şebekesi yenilendi, arıtma tesisimiz devreye giriyor ve doğalgaz geliyor. Artık bu şikayetleri duymayacağız, birkaç yıl önceki bu durumları artık asla yaşamayacağız.
SEFAYI BİRLİKTE SÜRECEĞİZ
Sözümüzün arkasındayız, Saray’ı saray gibi yapacağız. Bu atılım esnasında duyarlılığını ve desteğini yitirmeyen tüm Saray halkına belediye başkanınız olarak bir kez daha teşekkürü bir borç bilirim. Cefayı birlikte çektik, sefayı da hep birlikte süreceğiz.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber